sâmbătă, mai 18, 2024

Primăria Municipiului Arad invită arădenii la consultări referitoare la PUG

Din OrasPrimăria Municipiului Arad invită arădenii la consultări referitoare la PUG

Primăria Municipiului Arad invită arădenii să participe la consultări cu privire la propunerile preliminare pentru actualizarea Planului Urbanistic General. Locuitorii din Arad sunt încurajați să transmită observații cu privire la documentele expuse/disponibile pe pagina de internet a Primăriei, la adresa www.primariaarad.ro, precum și la sediul instituției, situat pe Bulevardul Revoluției, nr. 75, Serviciul Dezvoltare Urbană și Protejare Monumente, camera 49, până la data de 30 iunie 2023, în intervalul orar 9:00 – 12:00.

Observațiile pot fi transmise în scris prin e-mail la adresele: noulpugarad@primariaarad.ro sau registratura@primariaarad.ro, sau pot fi depuse personal la sediul Primăriei Municipiului Arad, Serviciul Relații cu Publicul. Municipalitatea a informat că „răspunsul la observațiile transmise va fi pus la dispoziția publicului în maximum 15 zile de la finalizarea perioadei de consultare”.
În plus, cetățenii din Arad interesați de propunerile din noul PUG sunt invitați să participe la dezbaterile publice care vor avea loc în Sala Regele Ferdinand, la sediul Primăriei Municipiului Arad.

În data de 7 iunie 2023, sunt așteptați la Primărie cetățenii din zona Centru, Drăgășani, Alfa, Pârneava și Cartierul Funcționarilor. În data de 8 iunie, vor fi așteptați cetățenii din Aradul Nou, Subcetate, Sânicolau Mic, Zona Port Arthur și Calea Romanilor. Ziua de 14 iunie este alocată locuitorilor din Micălaca, Grădiște, Cartier Verde, 6 Vânători, iar în data de 15 iunie vor fi așteptați cei din cartierele Aurel Vlaicu, Gai, Bujac, Câmpul Albinelor, Confecții și Cadaș. În fiecare dintre cele patru zile, consultarea documentației începe la ora 16:00, iar dezbaterea publică are loc la ora 17:00.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole