vineri, martie 1, 2024

Dinu Maxer nu mai vrea să se însoare! „Am fugit de mariaj, m-am împiedicat odată. Nu mi-au fost suficienți 17 ani?”

MedicalDinu Maxer nu mai vrea să se însoare! „Am fugit de mariaj, m-am împiedicat odată. Nu mi-au fost suficienți 17 ani?”

După o căsătorie încheiată și o relație de scurtă durată, Dinu Maxer a decis să amâne momentan planurile de a se căsători din nou. În plus, el respinge ideea de a avea un alt copil, chiar dacă se va îndrăgosti de o altă femeie.

Dinu Maxer fuge de un eventual mariaj

„Am fugit de mariaj, m-am împiedicat odată. Acum, evident, fug în continuare. Mă antrenez la sală, fug 15 minute încontinuu, am rezistență în momentul acesta. Nu, cum să mai vreau să mă însor?

Nu mi-au fost suficienți 17 ani? Nu poți să spui nu și să garantezi, nu se știe niciodată, dar, în momentul acesta, dacă mă cere cineva și îmi oferă inel, zic nu, evident. Probabil că da. (n.r. preferă o relație lungă fără mariaj) După experiența mea, pot să spun că un inel sau un act nu leagă doi oameni.

Nici măcar doi copii nu leagă doi oameni. Ne leagă ca părinți, dar nu cum este văzut din exterior un cuplu. Și mai rău. (n.r. fuge de al treilea copil) Absolut. Să sperăm că o să reușeșc. (n.r. să rămână burlac) În momentul de față sunt singur”, a declarat Dinu Maxer pentru Ego.

„În momentul de față nu mai știu. Știu care este tiparul meu de femeie. Cele mai importante femei din viața mea au fost brunete cu ochi căprui, voluptoase și senzuale.

Contează foarte mult. Aceste lucruri m-au impresionat. În rest, nu pot să spun, îmi plac și blondele, brunetele, roșcatele. Îmi place frumosul, iubesc frumosul. Atunci, evident că sunt convins că mă poate cuceri orice tipologie de femeie”, a mai adăugat el, conform Libertatea.

Dinu Maxer a vorbit despre divorț!

Dinu Maxer: Da, era atât de simplu dacă era așa. Știi că e întrebarea aceea la orice cuplu: Peste ce lucruri nu ai trece? Eu care sunt un bărbat extrem de mândru, nu vreau să spun mai multe, dar sunt un bărbat foarte mândru și gelos, pentru mine ar fi fost atât de simplu să fi fost infidelitatea, dar nu a fost infidelitatea. Nu a fost nici violența domestică, nu au fost nici probleme financiare în familie.

Din păcate nu au fost astea, din păcate zic, fiindcă era mai ușor de acceptat. A trebuit să înțeleg lucruri de nuanță, lucruri de finețe psihologică, pe care eu sincer să fiu, chiar dacă am o vârstă la care ar fi trebuit să le știu, trebuie să recunosc că am dat piept cu ele doar în momentul în care am început să discutăm despre problemele din cuplul nostru. Și ca să închid această discuție vreau să spun că problemele au fost lucruri mici, care au erodat în timp un fundament care părea impenetrabil,

Mai mult l-au erodat în partea Deei și primul semn de întrebare și primul semnal de alarmă tras a fost de către ea, în august, iar ce s-a întâmplat de atunci a fost o sinusoidă care trebuie să recunosc că a fost destul de frumoasă.

Se spune că s.exul după ceartă e senzațional, dar nu sunt adeptul, dar trebuie să recunosc că a fost o perioadă incredibilă. Eram alții. Am încercat să îmbrăcăm haina de iubiți, amanți. A fost senzațional, nu regret absolut nimic. Regret doar că nu am reușit să umplem celelalte goluri.

Deea a avut succes de la început, a bătut niște recorduri fantastice în România (n.r- cu afacerea cu cosmetice) și a făcut din acest lucru o afacere. Problema era că ea considera, mă rog, să zicem așa, că eu nu reușeam să fiu la fel de implicat. ”, i-a povestit Dinu Maxer Cristinei Șișcanu

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole