luni, mai 20, 2024

Carmen Brumă, ședință foto în „costumul Evei”, pentru promovarea programului de fitness „Nu mi-e frică de 40”!

MedicalCarmen Brumă, ședință foto în „costumul Evei”, pentru promovarea programului de fitness „Nu mi-e frică de 40”!

Carmen Brumă a captat atenția tuturor cu aparițiile recente surprinzătoare de pe Instagram. Partenera de viață a lui Mircea Badea a dezvăluit silueta sa într-o ședință foto în care a pozat complet goală. De-a lungul anilor, Carmen Brumă a promovat un stil de viață sănătos, bazat pe diete echilibrate. În plus, ea a devenit prezență constantă în două emisiuni de televiziune de la Antena 1, „Medicool” și „HelloChef”.

Carmen Brumă, fără frică la 46 de ani!

Fiecare apariție a sa impresionează întotdeauna cu silueta sa impecabilă. La vârsta de 46 de ani, pe care a sărbătorit-o pe 9 mai, Carmen Brumă reușește să păstreze o siluetă demnă de invidiat prin alimentația echilibrată și prin practicarea regulată a sportului. Drept urmare, iubita lui Mircea Badea a avut îndrăzneala de a poza complet goală. Astăzi, pe Instagram, vedeta a distribuit un videoclip în contul său, unde are peste 223.000 de urmăritori, prezentând mai multe fotografii de la o ședință foto inedită pe care a realizat-o recent. În unele dintre aceste imagini, Carmen Brumă apare chiar complet goală.

Imediat cum au văzut imaginile, fanii au felicitat-o pentru felul cum arată: „Timul liber, ambiția, banii dar și frumusețea face corpul strălucitor și frumos. Felicitări!(…)

Wow?❤ arăți foarte bine? (…) Am văzut foarte multe fete de 20 care arată de 40, cred că lor le este frică de 40! Ești superbă!❤?”, sunt câteva dintre complimentele primite de Carmen Brumă pe Instagram.

Link: aici

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole