marți, mai 21, 2024

Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Ca să o facem, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești!”

MedicalVictor Slav către Bianca Drăgușanu: „Ca să o facem, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești!”

Victor Slav a dezvăluit în emisiunea ”2k1” de la Antena 1 unde a avut loc cea mai aprinsă partidă de amor în afara dormitorului.

Victor Slav a fost cel care a făcut dezvăluirea intimă. “În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

Victor Slav a oferit la TV răspunsul și la o întrebare pe care mulți dintre fanii săi și ai fostei sale soții: Bianca Drăgușanu: “Cum erau partidele de amor dintre cei doi?”. Fosta prezentatoare de la Kanal D a confirmat spusele fostului soț. În timp ce ea și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi, Victor Slav este în prezent un bărbat singur, după ce a pus recent capăt relației pe care o avea cu Raluca Silea.Dezvăluirea incendiară făcută de Victor Slav a fost făcută în timpul roast-ului pe care acesta l-a făcut când Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii “Vulturii de noapte”.

Desigur, așa cum era de așteptat… și, totodată ca să crească suspansul, prezentatorul TV a împărtășit amănuntul despre experiențele intime cu fosta soție la finalul glumelor delicate.“În următorul moment, o să ne spunem pe rând ce avem pe suflet. O să încep eu să spun ce am pe suflet. Bianca o să fie în centrul antenției în acest joc”, a afirmat Victor Slav. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat: “Extraordinar! Nu mă așteptam la asta, nu mă așteptam deloc”.

Ulterior, moderatorul de la Kanal D i-a întins mâna ca să o conducă spre fotoliul roșu din platou: “Te rog frumos, Bianca, să te ridici în picioare și să mergi cu mine la fotoliu”. După ce s-a așezat la locul special amenajat în platoul de televiziune, Victor Slav și-a început roast-ul: “Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”. Când a auzit ultima parte, Bianca Drăgușanu a avut o grimasă care exprima dezgustul.

Bianca Drăgușanu credea că electrocasnicele funcționează cu fum!

Roast-ul altfel, așa cum a anunțat Victor Slav la începutul momentului, a continuat cu o altă mărturisire-bombă: “Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”. Bianca Drăgușanu l-a întrerupt: “Ce zisăși?”.

Prezentatorul nu s-a lăsat intimidat și a spus: “Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?”.

Victor Slav a vorbit și despre aptitudinile fostei soții în bucătărie. “Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum. Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează”. Ulterior, el a rememorat un moment de pe vremea când forma un cuplu cu mama fetiței sale: “Nu știți ce înseamnă să fii obosit, să vrei să vezi un film liniștit pe canapea și să auzi lângă tine suspine înfundate. Întrebi firesc: «Ce ai?». Vine replica: «Nimic!», întreb din nou: «Iubito, ce s-a întâmplat?». Tăcere. O iei de mână, faci ochii mici de compasiune și îi spui: «Ce s-a întâmplat, iubito, mie poți să îmi spui orice, știi doar». Se uită la tine cu ochii în lacrimi, disperată și-ți aruncă bomba: «M-am îngrășat 100 de grame» (…)”.

La finalul roast-ului despre Bianca Drăgușanu, Victor Slav a lansat informația-bombă despre partidele lor de amor: “Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem s.., trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”. Fosta soție a prezentatorului de la Kanal D nu a negat niciun moment spusele acestuia, dimpotrivă, a zis: “Da!”, având gesturi din care reiese faptul că e cât se poate de firesc să se întâmple acest lucru.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole