marți, februarie 27, 2024

Symphonic Experience, un eveniment cultural de excepție, va avea loc la Arad, în iunie

Din OrasSymphonic Experience, un eveniment cultural de excepție, va avea loc la Arad, în iunie

Consiliul Județean Arad a anunțat că este partener în cadrul unui eveniment cultural deosebit, care se află la a doua ediție și poartă numele de SYA (Symphonic Experience).

Organizat de In Times Concept, reprezentat de Marius Simion și Florin Galiș, evenimentul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, unde au fost dezvăluite detalii despre locație și prețul biletelor pentru această ediție. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad este, de asemenea, partener al evenimentului.

„Suntem un partener nou în acest proiect, dar avem experiența organizării și sprijinirii unor astfel de evenimente, iar cel mai bun exemplu este Lipova Symphonic City – Maria Radna Open Air, aflat deja la cea de a cincea ediție. Susținem astfel de evenimente, mă bucură că se implică partea privată și cred că acesta trebuie să fie mersul lucrurilor: noi să fim promotorii activităților culturale, iar zona privată să le preia și să le dezvolte”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Astfel, Expo Arad va găzdui evenimentul în perioada 23-24 iunie, oferind arădenilor ocazia de a se bucura de spectacole muzicale de înaltă calitate în diverse genuri, cum ar fi jazz, etno, belcanto, pop-rock și folclor. Aceste spectacole vor crea o experiență inedită și memorabilă pentru toți participanții. Organizatorii doresc să ofere și alte atracții în cadrul evenimentului, datorită spațiului generos, cum ar fi un street-food și un parc de distracții. Pentru a implica și copiii în eveniment, participarea va fi gratuită pentru cei sub 12 ani, însoțiți de un adult.

Informații actualizate privind pregătirea evenimentului, inclusiv costul biletelor, vor fi disponibile pe site-ul organizatorilor, intimes.ro.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole