marți, mai 21, 2024

Sânzâiana Buruiană: „Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic!~

MedicalSânzâiana Buruiană: „Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic!~

Sânziana Buruiană a vorbit despre divorț! Vedeta, acuzată de soțul ei că intră cu noroi în casă, a dezvăluit detalii intime din viața sa. Ce se întâmplă în familia fostului fotbalist Nicolae Zuluf?

La cei 38 de ani, Sânziana Buruiană este marea iubire a lui Zuluf și mama a două fete adorabile, Izabela și Antonia. Chiar dacă au avut unele probleme în trecut, cei doi au asigurat că niciodată nu au luat în considerare divorțul. Dar cum se simte Sânziana în legătură cu riscul de a se despărți de soțul ei?

Vedeta a oferit un răspuns sincer și „picant” la această întrebare. Ea a mărturisit că familia este întotdeauna pe primul loc și că Zuluf o susține în orice decizie ia. Cei doi copii sunt centrul universului lor și fac tot posibilul să rămână uniți pentru ei.

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț

„Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații„, a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Sânzâiana Buruiană se consideră fericită!

„Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic. Sunt femei care toată ziua trebuie să fie țiplă, să se opereze, să fie tunate, ca să își impresioneze bărbații de lângă ele. El deja a trecut de toate chestiile astea.

Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor. Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: ‘În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!’. Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună„, a mai spus Sânziana.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole