vineri, iunie 21, 2024

Jador a dezvăluit unul dintre secretele sale privind partidele de amor! „E un foarte bun instrument”. Ce le-a făcut iubitelor sale în dormitor?

MedicalJador a dezvăluit unul dintre secretele sale privind partidele de amor! „E un foarte bun instrument”. Ce le-a făcut iubitelor sale în dormitor?

Jador face dezvăluiri fierbinți despre viața sa amoroasă! Artistul și-a deschis sufletul și a împărtășit unul dintre cele mai bine păstrate secrete privind partidele sale de amor. Vezi ce a declarat cântărețul!

Jador, maestru în arta seducției!

Într-un interviu tulburător, Jador a dezvăluit că a avut multe aventuri de o noapte cu femeile pe care le-a adus acasă. Carismaticul artist nu s-a ferit să vorbească despre viața sa intimă și a dezvăluit că este un expert în arta seducției.

În timp ce aspira prin dormitorul său, Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin solistul, a făcut mărturisiri șocante despre rutina sa de amor. Potrivit declarațiilor sale, înainte de a-și duce partenerele pe cele mai înalte culmi ale plăcerilor, le face masaj. Dar asta nu e tot! Artistul a subliniat că între lenjeria sa de pat se află un covor care a văzut multe. “Dacă ai știi tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde”, a declarat Jador.

“Să fac covorul ăsta curat că poate mă întind și eu cu vreuna pe aici. Dacă ai ști tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde. Mai pun și eu fetele, le fac câte un masaj aici. (…). Covorul e un foarte bun instrument… Jos pe covor, în dormitor. Pac! E bun covorul, a spus cântărețul în cadrul emisiunii “Jador Adevărat”.

Mama lui l-a educat să fie respectuos cu femeile și el ține cont de toate sfaturile acesteia. De altfel, Jador știe că cea care i-a dat viața primește des filmări cu el din aproape toate locurile în care merge. În cadrul unei ediții al reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars, artistul a făcut o glumă la adresa persoanelor care îl “sabotează”: “Mama are o mafie a ei, mafia lu’ mama! Mama mi-a arătat cum se face, mafioata!”.

Mai fac eu caterincă, prostii de astea, dar când o femeie intră undeva sfințește locul. E curat, face de mâncare. Noi, bărbații, suntem mai trântori, a mai declarat îndrăgitul manelist când a vorbit despre partidele de sex cu fostele partenere.

Este acesta începutul dezvăluirilor fierbinți ale lui Jador? Cântărețul va mai face astfel de dezvăluiri scandaloase? Vom aștepta cu sufletul la gură următoarele informații!“

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole