duminică, decembrie 10, 2023

Adriana Bahmuțeanu, dată afară de Antene, după ce s-a aflat că şi-a făcut o intervenţie estetică?

MedicalAdriana Bahmuțeanu, dată afară de Antene, după ce s-a aflat că şi-a făcut o intervenţie estetică?

Adriana Bahmuţeanu şochează din nou! După divorţul de Silviu Prigoană, vedeta a început o serie de operaţii estetice pentru a arăta bine din toate punctele de vedere. Ultima intervenţie însă, a lăsat pe toată lumea mută de uimire. Potrivit unor surse din anturajul celebrei prezentatoare TV, aceasta a apelat la un medic estetician pentru a-şi face rejuvenare acolo jos. Da, aţi citit bine, Adriana şi-a făcut o astfel de operaţie!

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie perfectă!

Se pare că vedeta nu a neglijat niciun detaliu şi a vrut să fie perfectă în toate privinţele, inclusiv în zona intimă. Însă, această decizie a stârnit multe controverse, mai ales că acum câţiva ani, o altă vedetă TV a fost concediată din cauza unei operaţii similare.

Este vorba despre Alina Radu, fosta asistentă a lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care a fost dată afară din emisiune chiar după ce a dezvăluit că şi-a făcut o lɐbi0plastie – o intervenţie de remodelare a lɐbiilor. Incidentul s-a petrecut în timpul unei emisiuni în direct, iar Alina nu şi-a dat seama că microfonul era deschis şi că este auzită de către telespectatori. Şi mai grav este că aceasta a dezvăluit secretul unei colege de emisiune, fără să ştie că este auzită.

Este posibil ca Adriana să fi aflat despre această întâmplare şi să fi încercat să evite orice fel de repercusiune negativă, însă nu a reuşit să scape de critici.

În ciuda controversei, Adriana Bahmuţeanu a rămas demnă şi nu a făcut nicio declaraţie publică referitoare la această intervenţie. Rămâne de văzut dacă această decizie îi va afecta cariera şi cum va reacţiona publicul la această veste şocantă.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole