marți, mai 21, 2024

Își mărește buzele lunar! Ce vrea să facă după 40 de operații estetice?

MedicalÎși mărește buzele lunar! Ce vrea să facă după 40 de operații estetice?

Andrea Emilova Ivanova face valuri în lumea modei cu buzele ei uriașe și pline de acid hialuronic! Tânăra de numai 22 de ani nu se sfiște să recunoască că în fiecare lună își face injecții cu substanța magică pentru a-și menține aspectul de divă.

Are o grămadă de admiratori

Deși Andrea are o mulțime de admiratori care îi cer numărul de telefon la fiecare pas, tânăra a dezvăluit că încă nu și-a găsit jumătatea. Cu toate acestea, frumusețea ei uluitoare îi asigură un loc de top în lumea fashion-ului.

Cu buzele sale pline de volum, Andrea este un adevărat model pentru tinerele din întreaga lume. Nu-i de mirare că mulți bărbați se uită după ea pe stradă, copleșiți de frumusețea ei.

Dar nu oricine poate să aibă astfel de buze. Secretul Andrea constă în injecțiile regulate cu acid hialuronic, care îi mențin volumul perfect și aspectul senzual. Cu toate acestea, tânăra recunoaște că procesul nu este deloc plăcut și că doare destul de mult. Dar pentru a fi frumoasă, trebuie să suferi, nu-i așa?

„Îmi fac o nouă injecție cu acid hialuronic în buze în fiecare lună, bineînțeles. Este ca un ritual pentru mine. În curând am programate, din nou, noi injecții de mărire a pomeților. Continui cu mărirea pomeților deoarece vreau să obțin acel „efect wow” și vreau să fie la fel de mari ca buzele mele. De asemenea, continui cu mărirea buzelor, deoarece vreau să am buzele și mai mari”, spune tânăra.

A cheltuit peste 22.000 de euro ca să arate așa!

Tânăra în vârstă de 25 de ani susține că a cheltuit peste 22.000 de euro (20.000 de lire sterline) pe 43 de proceduri.

„Sunt o fată cu o înfățișare diferită și extravagantă, iar acest lucru este ciudat pentru mulți bărbați. Bineînțeles că sunt mulți bărbați care mă plac foarte mult, dar sunt și cei care nu mă plac. Ei cred că sunt ciudată și nebună”, a declarat Andrea, conform Mirror.

„Mulți bărbați îmi scriu mesaje private pe rețelele de socializare și îmi oferă întâlniri, bani, călătorii, ceea ce este minunat. Mă face fericită faptul că există oameni care mă plac și care doresc compania și atenția mea. Cu toate acestea, voi fi mai fericită să întâlnesc dragostea vieții mele, dar nu știu când se va întâmpla”, a spus ea.

Viața amoroasă a tinerei din Bulgaria nu a fost tocmai una liniștită. Ea povestește că a suferit de multe ori din dragoste.

„Până acum am avut parte de mai multe povești de dragoste și drame. Mai ales în anii adolescenței, când am fost abandonată de doi dintre foștii mei iubiți. Este dificil pentru o persoană să își găsească sufletul pereche, mai ales atunci când este diferită, ca mine”, a spus ea.

Ea mărturisește că a primit multe cereri în căsătorie de la bărbați din întreaga lume.

„Primesc cereri în căsătorie pe rețelele mele de socializare de la bărbați din întreaga lume, din diferite țări și continente. Nu știu cu adevărat numărul exact de cereri în căsătorie, dar trebuie să fie sute în acești ani. De când mi-am schimbat înfățișarea, a crescut foarte mult. Aproape în fiecare zi primesc online mesaje private de la diferiți bărbați care mă cer în căsătorie”, a spus ea.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole