duminică, mai 26, 2024

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău! „Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș!”

MedicalBianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău! „Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș!”

Bianca Drăgușanu a lansat un nou atac dur la adresa lui Gabi Bădălău, bărbatul cu care plănuise să se căsătorească pentru a treia oară. Gestul vine la scurt timp după ce au apărut filmări în care afaceristul i-a cerut explicatii intime si a discutat despre negocierea partidelor de amor cu Iulia Sălăgean și Valentin Brăescu.

Bianca Drăgușanu: #3la10lei”!

Bianca a postat pe Instagram Stories o fotografie făcută în timp ce se afla la volanul mașinii sale pe o stradă din București. În fotografia respectivă, ea a notat: “#3la10lei”, făcând referire la noaptea în care Gabi a plecat acasă cu trei femei alături de care s-a distrat într-un club de fițe.

“Ati auzit voi cat costa? 3 la 10 lei! La cat de ieftinati sunteti merita sa fiți toți acolo, dar unii preferă sa lase 15 mii euro pentru un lucru de 10 lei. Si apoi, se intreaba de ce-s atat de exagerate. I-ai cerut lu’ unu’ 15 mii € să-i su#%$ p%$#!”, a scris Bianca.

Gabi Bădălău nu a făcut încă nicio declarație publică cu privire la noile acuzații aduse de fosta lui parteneră. Totuși, acest nou atac al Biancăi vine la scurt timp după ce cei doi și-au anulat logodna, iar ea a declarat că a aflat multe lucruri despre Gabi după ce s-a întors din vacanța din Dubai.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își făcuseră planuri de nuntă

“Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău

În urmă cu câteva săptămâni, Gabi Bădălău și-a cerut iubita în căsătorie, dar evenimentul nu a durat prea mult. Cei doi au început să aibă neînțelegeri după ce au revenit din vacanța din Dubai, iar acum se pare că nu mai au nicio legătură.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole