marți, mai 21, 2024

Antonia a recunoscut că și-a făcut aceste operații estetice! „Știu cum să ascund aceste imperfecțiuni!”

MedicalAntonia a recunoscut că și-a făcut aceste operații estetice! „Știu cum să ascund aceste imperfecțiuni!”

Antonia, frumoasa cântăreață și mamă a trei copii, a dezvăluit recent că a trecut printr-o liposucție pentru a-și transforma corpul într-unul demn de invidiat.

Antonia: „Sunt obsedată de detalii”!

Cu un corp de invidiat, Antonia este admirată de femei și bărbați deopotrivă pentru felul în care arată după trei nașteri. Cu toate acestea, bruneta a recunoscut că nu a fost pe deplin mulțumită de felul în care arată, așa că a luat decizia de a-și îmbunătăți aspectul prin intermediul unei intervenții chirurgicale.

„Sunt obsedată de detalii”, a mărturisit Antonia pe Instagram, explicând motivele care au stat la baza deciziei ei de a face o liposucție.

Mulți au fost șocați să afle că Antonia a trecut prin această intervenție, dat fiind faptul că aceasta este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și pentru faptul că face mult sport. Cu toate acestea, solista a luat această decizie pentru a se simți mai bine în propria piele și pentru a-și transforma corpul într-unul mai tonifiat și mai bine definit.

Transformarea uluitoare a Antoniei a stârnit deja un val de reacții pe rețelele de socializare, cu mulți fani care o laudă pentru curajul de a-și face o astfel de intervenție și pentru rezultatul impresionant obținut.

Antonia, o inspirație pentru fete!

Este clar că Antonia este o adevărată inspirație pentru multe femei care se străduiesc să-și îmbunătățească aspectul și să se simtă mai încrezătoare în propria piele.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural. Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine! Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât”, a recunoscut Antonia, cu sinceritate.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole