marți, februarie 27, 2024

Nu o să-ți vină să crezi de ce au divorțat Viorel și Andreea Bogățeanu!

MedicalNu o să-ți vină să crezi de ce au divorțat Viorel și Andreea Bogățeanu!

Cuplul celebru din lumea mondenă românească format din Viorel și Andreea Bogățeanu s-a destrămat după mai bine de șapte ani de relație. Despărțirea a fost anunțată în exclusivitate pentru Antena Stars, unde Viorel a vorbit deschis despre momentul dificil prin care trece.

De ce au divorțat Viorel și Andreea Bogățeanu?

„Asta e! Viaţa merge înainte. cu bune, cu rele. E ca un şoc pentru mine. Las să creadă lumea că eu sunt vinovat. Dar lucrurile nu sunt chiar aşa. Eu am cerut divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect.”, a declarat Viorel Bogățeanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Deși își vedeau viitorul împreună și erau convinși că vor fi împreună pentru tot restul vieții, cei doi au ales să se despartă. Motivul acestui divorț nu a fost dezvăluit în totalitate, dar Viorel Bogățeanu a precizat că există mai multe cauze care au dus la această ruptură.

„E vorba de mai multe situaţii. Ca într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră din acest cuplu. Copiii nu au nicio vină. copiii vor fi mereu lângă mine. Sunt mai multe… şi câteva şocuri pentru mine. Lucruri pe care le-am aflat eu personal. Am încercat să stau bine pe picioare. Nu pot să spun dacă m-a înşelat. Mi-au auzit urechile ceva ce nu mi-aş fi dorit să aflu vreodată.”, a mai spus acesta, pentru Antena Stars.

În ciuda faptului că nu a oferit prea multe detalii despre motivele separării, Viorel a subliniat că aceasta s-a produs în timp și din mai multe motive. Cu toate acestea, el a avut grijă să-și păstreze respectul față de fosta sa parteneră.

Viorel a scormonit!

„Eu nu pot să acuz pe cineva fără dovezi. E o situţie nouă. Nu am stat bine pe picioare când am aflat. M-am ţinut bine să nu cad. Relaţia s-au deteriorat. Încerc să merg mai departe. Am o meserie. Trebuie să merg mai departe. Nu prea mă mai simţeam bărbat. Am început să am dubii. Şi am scormonit.”, a mai spus bărbatul.

Viorel Bogățeanu a trecut prin momente grele în relația cu Andreea, dar acum încearcă să meargă mai departe cu viața sa. Chiar dacă a suferit mult, acesta a învățat să treacă peste problemele din trecut și să își construiască un viitor mai bun pentru el însuși.

Astfel, Viorel Bogățeanu a ales să spună „adio” vieții alături de Andreea și să înceapă o nouă etapă în viața sa. Chiar dacă a avut parte de momente dificile, el este hotărât să meargă înainte și să își găsească fericirea și împlinirea alături de cineva care îi este alături în toate momentele.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole