vineri, martie 1, 2024

Jojo și Paul Ipate au o familie frumoasă! Ce pasiuni au micuții? De ce nu mai vrea Jojo încă un copil?

MedicalJojo și Paul Ipate au o familie frumoasă! Ce pasiuni au micuții? De ce nu mai vrea Jojo încă un copil?

Jojo, actrița cunoscută de la Divertis, cât și partenerul ei, Paul Ipate, formează o familie fericită și își susțin copiii în toate ideile pe care le au. Consideră că formarea se face din primii ani de viață, iar micuții au nevoie de mult suport.

Jojo și Paul Ipate au doi copii foarte talentați

”Sunt foarte bine. Către sport, da, au amândoi înclinații, mai ales Achim, îi place foarte mult baschetul. Amândoi au foarte mult talent și au înclinații și pentru actorie, suntem foarte mândri de ei. Achim are și o minte așa mai tehnică, este preocupat de programare, de IT și își dorește ca, la un moment dat, să facă tot felul de filme cu efecte speciale, precum Avatar, precum James Cameron. Este fascinant când îi văd dezvoltându-se și îmi place să-i susțin în orice idee au, indiferent cât este de năstrușnică. Mi se pare că noi de formăm încă din primii ani ai copilăriei și atunci este important să le hrănești visul și să nu le tai aripile”, a spus Cătălina Grama la XNS.

Mezina familiei, Zora, se vede medic veterinar

”Zora își dorește să devină doctor veterinar, deși este multitalentată. Ea cântă la pian, dansează, joacă, este fantastică. Noi credem că va fi artistă. Avem două pisici pe care le-a doctoricit de le-a înnebunit. Se pricepe, le-a injectat, le-a îmbrăcat, cu ce are ea, în trusele de medic”,a mai spus Cătălina Grama.

Jojo a ajuns de urgență la spital cu fetița ei și trage un semnal de alarmă
Jojo și soțul ei, actorul Paul Ipate, au trecut prin momente de panică recent, după ce ambii lor copii s-au îmbolnăvit la distanță scurtă de timp. Mai grav a fost când fetița celebrului cuplu a fost internată de urgență!

Despre aceste întâmplări nefericite din viața lor, Jojo a povestit detaliat într-un mesaj publicat pe Instagram. Ea a explicat că ambii copii s-au îmbolnăvit de enterocolită, însă doar fetița a avut nevoie de internare.

Experiența spitalelor de stat sperie multă lume, așa cum a scris și Jojo în mesaj, însă la Grigore Alexandrescu a găsit medici profesioniști care au pus-o pe picioare pe micuță în doar două zile.

”Mulțumesc din tot sufletul meu, așadar, medicilor, doamnelor asistente și îngrijitoare. Începând cu cei de la triaj și continuând cu toți ceilalți, pentru calm, prezență, profesionalism și capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat și jucăuș cu copilul meu de 5 ani care a trăit experiența spitalizării pentru prima oară. Ne-am simțit în siguranță, bine îngrijite, protejate, permanent informate. Și azi am ajuns cu bine acasă (…)”.

Jojo a mai vrut un copil, dar Paul s-a opus!

Invitat în cadrul unui podcast, actorul a recunoscut că soția lui și-ar fi dorit al treilea copil, însă el a refuzat asta.

”Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, și-a adus aminte Paul Ipate.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole