sâmbătă, mai 18, 2024

Între 2 – 4 iunie în noul parc din Micălaca, va avea loc cea de-a 5-a ediție a festivalului Particles

Din OrasÎntre 2 – 4 iunie în noul parc din Micălaca, va avea loc cea de-a 5-a ediție a festivalului Particles

Între 2-4 iunie, la Arad are loc a 5-a ediție a festivalului Particles în noul parc din cartierul Micălaca. Arădenii sunt invitați să petreacă timp în aer liber și să exploreze creativitatea prin diverse activități culturale și artistice, sub tema centrală a naturii și puterii acesteia de a trezi imaginația.

Asociația Citizenit, organizatorul festivalului, dezvoltă o platformă de expresie pentru artiștii locali prin intermediul concursului de proiecte artistice și oferă voluntarilor oportunitatea de a se implica în organizarea evenimentului. Participanții la concurs sunt rugați să ia în considerare faptul că evenimentul va avea loc în aer liber, astfel că proiectele care necesită spații închise nu vor fi luate în considerare.

Pentru a te înscrie ca voluntar, poți completa formularul de înscriere până pe 17 mai. Pentru a participa cu un proiect artistic, poți completa formularul de înscriere până pe 14 mai, iar participanții selectați vor fi anunțați prin e-mail până cel târziu pe 17 mai, ora 18.

Persoanele selectate ca voluntari vor primi notificări prin e-mail începând cu data de 18 mai.

Pentru mai multe informații despre Particles ediția 5, vă rugăm să urmăriți paginile de Facebook și Instagram ale Asociației Citizenit și ale festivalului Particles. Particles este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin intermediul Centrului Municipal de Cultură Arad. Este important de menționat că poziția Administrației Fondului Cultural Național nu reflectă neapărat opiniile proiectului, iar AFCN nu poartă responsabilitatea pentru conținutul sau rezultatele acestuia. Acestea sunt deplin responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole