sâmbătă, mai 18, 2024

Corina Martin, RESTO Constanţa: 400 de evenimente derulate pe litoral au fost afectate de un val incredibil de acţiuni de control

EconomieCorina Martin, RESTO Constanţa: 400 de evenimente derulate pe litoral au fost afectate de un val incredibil de acţiuni de control

”Considerăm că cele 400 de evenimente derulate pe litoral au fost afectate de un val incredibil de acţiuni de control. Nu putem noi afirma dacă au fost sau nu abuzive, nu este treaba unui patronat să intervină în situaţii comerciale în acest mod – e treaba fiecărui agent economic dacă este sau nu este în regulă. Acţiunile de control s-au derulat în timpul acestor evenimente, cu zeci de mii de participanţi, consumatori, clienţi în aşteptare, în loc să se deruleze înainte de începerea acestora, asa cum considerăm că era normal. Acţiunile de control nu s-au derulat la sesizare”, a declarat pentru News.ro Corina Martin.

Ea menţionează că RESTO nu apără niciun agent economic care nu operează conform cu normele prevăzute în legislaţie.

De asemenea, patronatul estimează că peste 100.000 de turişti şi vizitatori au fost în weekendul care a trecut, pe litoral.

„Peste 400 de evenimente organizate pe litoral, de la cele muzicale de renume internaţional, la culinare şi sportive, un grad de ocupare de 90% din capacitatile de cazare de pe litoral deschise deja, zeci de mii de oameni la evenimente – pe plaje, în cluburi, pe terase si în restaurantele din Constanţa, Mamaia, Mamaia Nord, Eforie, Costinesti si Vama Veche! Am parcurs, împreună, un weekend incendiar de deschidere, în forţă, a Sezonului 2023 pe litoralul românesc”, spunea zilele trecute Corina Martin, secretar general la Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalitătii din România (FPIOR) şi preşedinte de onoare RESTO Constanţa.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole