marți, mai 21, 2024

Bianca Drăgușanu către Victor Slav: „Ai spus că nu ești gelos!”

MedicalBianca Drăgușanu către Victor Slav: „Ai spus că nu ești gelos!”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au confruntat în emisiunea „Detectorul de minciuni” de la Kanal D2. Cei doi au vorbit despre căsnicia lor, dar s-au și contrazis în anumite momente. Chiar dacă căsnicia lor a durat doar un an, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Sofia Natalia.

Victor Slav a fost pus la detectorul de minciuni, iar Bianca Drăgușanu l-a luat la întrebări. Fostul prezentator TV recunoaște că fosta lui soție este o persoană cheltuitoare și foarte dificilă, însă nu a regretat niciun moment că s-a căsătorit.

„Bianca Drăgușanu: Ai regrete? Regreți că te-ai căsătorit? Bine, eu știu răspunsul, dar e întrebarea, trebuia.

Victor Slav: Un om care are regrete în viață, părerea mea, greșește foarte mult. Nu ar trebui să avem regrete în viață, pentru că nu ne-a pus nimeni să facem niște lucruri fără voia noastră. Adică eu nu am regrete în viață. Tot ce s-a întâmplat în viața mea până în momentul de față m-a construit pe mine ca om.

Bianca Drăgușanu: Bun, deci nu regreți!”, este dialogul purtat de cei doi, pe canalul de YouTube „TheXclusive”.

ei doi s-au și contrazis în emisiune. Bianca Drăgușanu este de părere că o femeie ar trebui să primească flori în fiecare zi, în timp ce Victor Slav este de altă parte.

„Bianca Drăgușanu: Ai spus că nu ești gelos, că nu ești certăreț, iar acum noi suntem curioși cum te împaci. Ce faci?

Victor Slav: Cu un pahar de vin, pregătești o masă romantică, eu știu? Îi aduci niște flori din când în când. Uite, în general bărbatul nu știe când să aducă flori. Ăsta e un moment prielnic de a-i aduce flori.

Bianca Drăgușanu: Bărbatul trebuie să aducă tot timpul flori.

Victor Slav: Păi nu, dar ăsta este un clișeu. Bărbatul trebuie să aducă tot timpul flori.

Bianca Drăgușanu: Nu-i adevărat. Măcar o dată pe săptămână, dacă nu în fiecare zi.

Victor Slav: Bine, asta diferă de la femeie la femeie. Unele vor spune o dată pe săptămână, altele o dată pe lună. Dar uite, ăsta e un moment prielnic pentru a-i aduce o floare. Te-ai certat, poate nu e din cauza ta, în 90% din cazuri nu e din cauza ta, dar să se vadă că intenția e bună”

„Noi nu ne-am certat niciodată”

În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, însă a rămas bună prietenă cu tatăl fiicei sale. Vedeta spune că nu s-a certat niciodată cu Victor Slav și principalul lor scop este Sofia Natalia, fetița pe care o au împreună.

„Sunt în relații foarte bune cu Victor. Suntem prieteni foarte buni. Noi nu ne-am certat niciodată. A fost invitat și la mine în emisiune. O să-l vedeți chiar săptămâna aceasta, la Detectorul de minciuni, de la ora 22:00. Avem împreună un copil. Tocmai de aceea, ne dorim ce este mai bun pentru cea mică. Din punctul ăsta de vedere, cred că putem fi un exemplu pentru multe alte cupluri care se războiesc, împart copiii, îi folosesc pe cei mici ca pe arme de schimb. Noi doi nu am avut niciodată o astfel de problemă. Suntem doi oameni maturi. Suntem prieteni și așa cred că va fi toată viața”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole