luni, aprilie 22, 2024

Sarah Dumitrecu, trădată în dragoste, în ciuda frumuseții native! Anamaria Prodan se simte mândră să aibă o fiică așa frumoasă ca ea!

MedicalSarah Dumitrecu, trădată în dragoste, în ciuda frumuseții native! Anamaria Prodan se simte mândră să aibă o fiică așa frumoasă ca ea!

Anamaria Prodan se poate considera o femeie cu adevărat împlinită atât datorită carierei sale impresionante de impresară, cât și grației familiei frumoase pe care o are. Impresara este mamă a trei copii – două fiice din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah și Rebecca și un băiat din mariajul cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr., zis și Bebeto.

Cine este Sarah Prodan?

Sarah Prodan a jucat baschet de performanță și a locuit o bună perioadă de timp în America, însă s-a întors în România anul trecut, pentru a fi alături de mama ei, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Tânăra, chiar dacă este abordată de foarte mulți băieți, pentru frumusețea ei, preferă să rămână singură deoarece în fosta ei relație a fost dezamăgită complet.

Se pare că băiatul în fața căruia și-a deschis Sarah sufletul nu a fost deloc potrivit pentru ea. Recent, într-un interviu, tânăra a dezvăluit că a fost părăsită pur și simplu, iar de atunci nu își mai dorește să se implice în relații.

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Prodan. Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok”, a declarat fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Este Sarah Prodan atât de frumoasă de la operațiile estetice?

Întrebată dacă are operații estetice, Sarah a replicat că „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii.

Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole