marți, noiembrie 28, 2023

Pițurcă i-a spus din start Vicăi Blochina că nu își va părăsi soția pentru ea, chiar și dacă ar ajunge și în scaun cu rotile!

MedicalPițurcă i-a spus din start Vicăi Blochina că nu își va părăsi soția pentru ea, chiar și dacă ar ajunge și în scaun cu rotile!

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, i-ar fi spus din start Vica Blochina că nu va renunța niciodată la soția sa, Maria. Cu toate acestea, Vica a fost amanta lui Pițurcă timp de 16 ani, timp în care au avut un copil împreună. Maria l-a iertat pe soțul ei și au o căsnicie fericită în prezent, dar Vica Blochina a dezvăluit că nu toți cei 16 ani de relație cu Pițurcă au fost perfecți.

Vica Blochina, dezamăgită să fie doar a doua la rând!

Fosta balerină a povestit cum Pițurcă a umilit-o în public, un moment pe care nu-l va uita niciodată.

„Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

El din start mi-a spus: «Eu pe soția mea nu o voi lăsa în viața mea». Eu nici măcar nu l-am întrebat pe el, eu nici nu l-am văzut cu soția lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la București, că stau la Craiova.

Și nu punem întrebări. El mi-a spus din start: «Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior», adică mi-a dat de înțeles că niciodată. Și crede-mă, în toți anii nu s-a mai vorbit despre asta între noi”, a spus Vica Blochina, în podastul „În Oglindă”.

Umilită în public de fostul amant!

Vica Blochina a spus că nu toţi cei 16 ani de relaţie cu Victor Piţurcă au fost perfecţi. Fosta balerină de la Melody a dezvăluit un moment în care fostul selecţioner al României a umilit-o în public.

”Eram la casino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: Hai, ia-ți hainele și pleacă! De față cu toată lumea! Și mi-a fost atât de rușine, am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund”, a spus Vica.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole