vineri, iunie 21, 2024

Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai! „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct!”

MedicalFostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai! „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct!”

În ultimele trei săptămâni, Balaș și-a împărtășit aventurile cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, dar și un eveniment neplăcut: a făcut accident cu Ferrari-ul! Fostul preot și-a închiriat trei bolizi de lux, câte unul la trei zile, însă a treia oară a avut ghinionul să nu se descurce cu mașina. Tânărul nu și-a dat seama că mașina are tracțiune pe spate și s-a învârtit de mai multe ori în mijlocul străzii, apoi s-a oprit într-o altă mașină parcată.

Comportament surprinzător al firmei de închirieri

Dar ce a fost cu adevărat surprinzător a fost comportamentul firmei de închirieri de mașini. Nu doar că nu i s-a reproșat nimic, nu doar că nu a fost pus la plată, dar i s-a și dat pe mână un al patrulea bolid de lux nou-nouț, care să-l înlocuiască pe cel lovit.

În afară de accident, Daniel Balaș și-a petrecut timpul în Dubai în stil mare. El a închiriat un penthouse spectaculos și și-a făcut unghiile într-un salon de înfrumusețare exclusivist. Fostul preot a mâncat în restaurante de lux și a băut cele mai scumpe băuturi, iar pentru a se distra a mers cu ski-jetul și a făcut bungee jumping. Daniel Balaș se simte ca un adevărat rege în Dubai și promite să mai împărtășească cu fanii săi momente unice.

„În fiecare zi cât am stat în Dubai mi-am închiriat câte o maşină foarte şmecheră. În primele trei zile, mi-am închiriat Mercedes G Class, în următoarele zile mi-am închiriat Lamborghini Huracán EVO şi-n astea două zile îmi închiriasem un Ferrari 488. Din păcate, am făcut accident cu Ferrari, l-am tăvălit, l-am făcut praf şi l-am sunat pe băiatul de la care am închiriat şi i-am zis că am făcut accident.

A venit, s-a uitat, a fost vina mea. Dar în loc să mă certe, maşină de sute de mii, mi-a zis: ‘Eşti bine? Stai liniştit, nu-ţi face griji, e în regulă, tu cum te simţi? Ai dat în cineva, ai omorât pe cineva, s-a întâmplat ceva?’ Zic: ‘Nu, am intrat într-o altă maşină, s-a întors maşina de vreo două, trei ori’.

Ei în momentul ăla au venit la mine, m-au luat, m-au dus la hotel şi mi-au zis că îmi vor da altă maşină zilele astea cât aveam închiriat Ferrariul, că plătisem pentru el, de fapt.

Doamne, ce oameni de calitate! Acum, mulţi vor spune că Dumnezeu mi-a trimis o încercare. Nu, Dumnezeu nu trimite accidente. Neatenţia noastră costă. Pe mine nu m-a costat nimic. M-a impresionat cât bun simţ au oamenii ăştia. Păi dacă îi făceai unui român aşa, ăla te împuşca. Mi-a zis băiatul: ‘Nu, am CASCO pe maşină, nu-ţi face probleme, bine că eşti sănătos’. Şi ce credeţi? A venit cu o bijuterie de maşină.

După ce-am făcut accidentul, am crezut că vine cu o Dacie. Sunt de nota 2000. Nu am cuvinte, le mulţumesc din inimă. Au făcut tot posibilul să mă simt bine şi să nu duc lipsă de ceva.

Asta m-a fascinat! După ce că am lovit Ferrariul ăla, a avut încredere să îmi dea o maşină nouă. Asta înseamnă omenia adevărată, omul cu caracter şi cu obraz. Învăţaţi! Avem multe de învăţat în viaţa aceasta. Şi eu am luat doar ce e bun din accidentul acesta„, a povestit fostul preot pe reţelele sociale.

Daniel Balaş, după accidentul pe care l-a provocat în Dubai: „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct”

Am ieşit de pe o stradă secundară pe una principală, m-am asigurat, n-a venit nimic, am accelerat. Neştiind că ferrari are tracţiune pe spate şi trag doar roţile din spate, am dat blană la acceleraţie. Maşina a plecat vreo 4-5 metri normal şi la un moment dat s-a-ntors de vreo două ori în şosea şi s-a oprit într-un taxi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost acea maşină pe marginea străzii, că altfel mă puteam opri pe trotuar, în cineva.

Gândiţi-vă că eu viteză nu am avut, că doar ce plecasem de pe loc. Dar maşina fiind foarte puternică, cu tracţiune pe spate, m-a învârtit în şosea de câteva ori. Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că prin acest semn mi-a arătat să fiu mai atent, dar totodată mi-a întărit ideea că fiecare secundă trebuie să o trăiesc la maximum că poate fi ultima„, povesteşte Daniel Balaş.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole