vineri, iunie 21, 2024

După ce nu i-a mai dat bani să se întrețină, David Pușcaș spune despre Luminița Anghel că e o mamă oribilă!

MedicalDupă ce nu i-a mai dat bani să se întrețină, David Pușcaș spune despre Luminița Anghel că e o mamă oribilă!

Timp îndelungat, Luminița Anghel (54 de ani) și-a dorit ca fiul ei, David Pușcaș (25 de ani), să se descurce singur. Însă, după ce David a încercat câteva locuri de muncă, care nu îi ofereau decât aproximativ 1.500 de lei, acesta a renunțat să mai continue să lucreze. Din cauza izolării, el se află acum singur într-o garsonieră modestă, unde își înregistrează videoclipurile. Într-o postare recentă pe Internet, David a dezvăluit cât de greu îi este.

David Pușcaș s-a plâns de singurătate!

David Pușcaș s-a plâns de singurătate, într-o filmare postată pe Internet, în primele zile de izolare: ”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”, a spus el, cu tristețe în glas. David a făcut pace cu celebra lui mama, deși aceasta l-a dojenit chiar și pe micul ecran, în urmă cu câțiva ani.

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, a spus artista, la Kanal D. Relaţia dintre Luminița și David s-a deteriorat după ce ea a rămas gravidă: „Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, a mai menționat Luminiţa. David a recunoscut că i-a făcut mari neplăceri mamei sale, ba chiar i-a cerut iertate, i-a declarat că o iubește și i-a promis că se va maturiza. Se pare că se ține de cuvânt, căci a renunțat la machiajul strident, la fotografiile indecente, și se gospodărește singur, în garsonieră. În plus, are mulți fani pe Internet. Luminița are grijă să nu îi lipsească nimic.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole