duminică, decembrie 10, 2023

Cei mai râvniți barbati din Romania, Cabral, Radu Vâlcan și Vlad Gherman, într-un pictorial de bun simț dedicat femeilor!

MedicalCei mai râvniți barbati din Romania, Cabral, Radu Vâlcan și Vlad Gherman, într-un pictorial de bun simț dedicat femeilor!

Cinci bărbați râvniți din România s-au pozat la pieptul gol pentru admiratoare și au acceptat să vorbească deschis despre ceea ce înseamnă pentru ei ziua de 8 martie.

Cei cinci recunosc că se simt în dificultate atunci când vine vorba de alegerea cadourilor și de impresionat femeile.

Radu Vâlcan petrece începutul de primăvară cu Adela Popescu. El are grijă ca partenera lui să se simtă răsfățată.

„De obicei, eu și Adela petrecem un început de mai liniștit în compania prietenilor sau în doi. În funcție de starea de spirit pe care o avem în zilele respective, fie stăm acasă și gătim ceva bun, bem un pahar de vin, fie ieșim să mâncăm în oraș sau facem o escapadă la munte de două zile să ne relaxăm”, a spus Radu.

Cabral iubește să ofere flori femeilor, însă această plăcere a sa l-a pus în dificultate în trecut.

„Eu sunt cu flower-power. Pentru că niciodată nu poți greși cu o floare… nici măcar cu o păpădie nu poți da greș. Florile sunt varianta femeilor la calcaiul lui Ahile. Singura variantă în care poți da greș cu fetele, atunci când vine vorba de flori, este să dai cadou… flori de mucegai! Acum doi ani am cumpărat câteva lăzițe de frezii, o zi întreagă am împărțit flori! A fost ziua cea mai plină de zâmbete din viața mea! Și mai presus de-atât… seara, după ce-am pupat 2.745 de fete și femei, aveam aroma a 2.745 de parfumuri suprapuse. Și-așa m-am dus acasă la nevastă. Am trecut la 2mm pe lângă un deces prin înjunghiere!”, a declarat prezentatorul „Ce spun românii!”.

Dan Cruceru, prezentatorul fostei emisiuni „Povestirilor adevărate”, își răsfață soția.

„Varianta norocoasă: un buchet frumos de flori. Varianta clasică: bărbatul vine acasă, își ia o bere și se întinde pe canapea să vadă meciul, a uitat complet de ziua ei. De ziua lui se primește însă răsfățul. Dimineața este cu micul dejun la pat și masaj la talpi, la prânz copilul este trimis la soacră și se ia masa la cel mai tare restaurant din București”, a spus prezentatorul.

Dorian Popa este mai romantic. El crede că în această lună, femeile au întâietate

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1, consideră că ziua de 8 martie ar trebui să fie o ocazie pentru a le arăta femeilor cât de mult sunt iubite și apreciate.

„Pentru mine, luna mai este o lună în care încerc să le arăt femeilor din viața mea cât de mult le iubesc și cât de mult le apreciez. Le ofer cadouri și flori și încerc să le fac să se simtă speciale. În plus, încerc să le arăt acest lucru și în celelalte zile ale anului, pentru că femeile merită să fie apreciate în fiecare zi”, a declarat Liviu Vârciu.

Acești cinci bărbați sunt doar câțiva dintre cei care au dezvăluit cum sărbătoresc ziua de 8 martie alături de femeile din viața lor. Fie că aleg să ofere flori și cadouri, să petreacă timp împreună sau să le arate prin gesturi mici cât de mult le iubesc și le apreciază, important este să celebreze femeile și rolul lor în viața noastră.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole