marți, februarie 27, 2024

Ce face cea mai frumoasă polițistă din România în SUA? De ce s-a apucat?

MedicalCe face cea mai frumoasă polițistă din România în SUA? De ce s-a apucat?

Luiza, fosta polițistă de frontieră care a cucerit România, a dispărut din țară și și-a schimbat viața complet. În 2017, frumoasa Luiza a pozat pentru calendarul FRONTIERA și a devenit imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, fiind mândria colegilor. Fotografia cu ea în uniformă a fost promovată pe site-ul IGPF și a atras atenția publicului.

Luiza a renunțat la Poliția Română pentru a se apuca de culturism în SUA!

În 2018, Botoșaninews a scris că Luiza s-a logodit și a renunțat la cariera în domeniul Poliției pentru a se muta la Iași. Cu toate acestea, în 2019, tânăra a părăsit țara cu iubitul de atunci, care ulterior i-a devenit soț. Mai mult, se pare că s-a apucat de culturism și locuiește acum la New York, unde arată și mai sexy și mai frumoasă. Fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare demonstrează acest lucru.

Cu toate acestea, fanii au observat și un bebeluș simpatic în câteva dintre pozele postate de ea pe Instagram, deși Luiza nu a precizat nimic în legătură cu acesta. Cu toate acestea, mulți cred că frumoasa Luiza a devenit mamă între timp.

După ce a părăsit Poliția de Frontieră, Luiza a ales o viață diferită, petrecându-și timpul la sală și îngrijindu-și corpul. Ea a încântat publicul din întreaga lume cu frumusețea și sex-appeal-ul ei, iar fotografiile sale sunt apreciate de toți cei care le văd. Cu siguranță, tânăra își continuă viața sub soarele din America, fără a se uita înapoi la trecutul său.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole