marți, mai 21, 2024

Jador, distracție maximă în mașină, chiar cu Andreea Bălan, idolul său din copilărie!

MedicalJador, distracție maximă în mașină, chiar cu Andreea Bălan, idolul său din copilărie!

Jador și Andreea Bălan nu se mai ascund! Cei doi îndrăgostiți au fost prinși de paparazzi chiar la bordul mașinii celebrului artist! Imaginile tari cu cei doi dovedesc că între ei există mai mult decât o prietenie. Manelistul este de-a dreptul îndrăgostit lulea de idolul său din copilărie, iar dovada de netăgăduit se află în aceste fotografii!

Andreea Bălan, pricepută chiar și pe scaunul șoferului!

De câteva luni, Jador este tot în compania cântăreței blonde, iar zvonurile privind o posibilă relație între ei s-au intensificat. În decembrie anul trecut, cei doi s-au întâlnit și au zâmbit reciproc, iar apoi s-au reîntâlnit în februarie, în Austria, la schi. Se pare că atunci Jador a fost fermecat definitiv de frumoasa Andreea Bălan și a început să o curteze insistent.

Iar zilele trecute, între cei doi a avut loc un sărut pasional, care a confirmat oficial zvonurile privind o posibilă relație. Cu toate acestea, Jador a negat în repetate rânduri că ar fi implicat într-o astfel de legătură amoroasă cu Andreea Bălan.

Dacă localul era închis, Jador a avut grijă să îi „ofere nutrienți” Andreei Bălan!

Dar acum, fotoreporterii i-au prins din nou împreună, de această dată în zona Floreasca. Cei doi artiști au încercat să intre la BONE, dar localul era închis. Dezamăgiți, au părăsit zona cu un Mercedes GLS, iar Jador a fost șoferul. Se pare că manelistul este topit după blondă și nu a lăsat-o să meargă acasă singură.

Au răsunat claxoanele în mașină? Cert este că între Jador și Andreea Bălan există o poveste ruptă din filme, iar fanii abia așteaptă să afle detalii despre evoluția relației lor. Rămâneți cu noi pentru cele mai noi informații!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole