luni, aprilie 22, 2024

Emily Burghelea și-a lăsat soțul singur cu cei doi copii! Nu a știut cum să aibă grijă de ei până s-a întors!

MedicalEmily Burghelea și-a lăsat soțul singur cu cei doi copii! Nu a știut cum să aibă grijă de ei până s-a întors!

Emily Burghelea, vedeta din lumea televiziunii, a luat cu asalt prima zi a lunii mai, iar soțul ei a rămas uimit când a aflat că va fi nevoit să se ocupe singur de cei doi copii.

Emily s-a dus la sală, iar soțul nu știa ce să facă!

Matinală din fire și ambițioasă în a-și menține forma fizică, Emily și-a lăsat în urmă soțul și copiii pentru a merge la sală. Îmbrăcată în ținută sport și fără să-și dezvăluie destinația, Emily Burghelea a plecat din casă cu hotărâre.

”M-am trezit singur cu copiii. Emily a plecat de acasă”, a scris Andrei în mediul online, acolo unde, de când se iubește cu fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”, este foarte activ.

Ulterior, după ce s-a obișnuit cu statutul de părinte singur pentru câteva ore, tânărul a aflat, de fapt, unde i-a dispărut soția. Și asta pentru că a văzut-o pe micul ecran.

”1 Mai. Ne vedem de la sală. Urmăriți-ne să vedeți câteva exerciții super tari pentru abdomen și nu numai”, își anunța blondina fanii din online.

Emily Burghelea nu își neglijează silueta!

Emily Burghelea este cunoscută pentru atenția deosebită pe care o acordă siluetei sale și pentru obișnuința de a merge la sală de fitness. Această practică pare să-și fi făcut efectul, deoarece vedeta arată fantastic și se bucură de o formă fizică de invidiat.

”A, ea era la emisiune… Nu are nici o treabă… Hai acasă!”, i-a transmis prin intermediul Instagramului Andrei.

Ulterior, când familia s-a reunit, căci mămica s-a întors rapid acasă la soț și la copii, în prim-plan a apărut și soacra vedetei și, uite așa, alături și de câțiva prieteni, au dat startul unei mici petreceri. Mititeii nu au lipsit de pe grătar, iar voia bună a fost și ea prezentă.

”Gata, ne-am hotărât, facem grătar! 1 Mai fericit! Familie, prieteni, prichindei, grătar și voie bună”, a fost o altă postare făcută de Emily Burghelea .

În timp ce Emily a plecat la sală, soțul ei, Andrei, a rămas acasă cu cei doi copii. Pe Amedea, fiica lor, o aștepta deja înviorată și plină de energie, iar Damian avea nevoie de supraveghere constantă. Emily Burghelea s-a bucurat de momentul ei, iar soțul ei a avut parte de o surpriză matinală cu care nu se aștepta.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole