vineri, iunie 21, 2024

Anamaria Prodan recunoaște că nu are operații estetice! Ea și Sarah au moștenit frumusețea de la bunica!

MedicalAnamaria Prodan recunoaște că nu are operații estetice! Ea și Sarah au moștenit frumusețea de la bunica!

Anamaria Prodan a făcut senzație pe internet! Vedeta a postat o fotografie în costum de baie, într-o locație exotică din Grecia, și și-a uimit fanii cu frumusețea ei uluitoare! Iată cum a apărut impresara de data aceasta!

Anamaria Prodan, apariție de senzație, în costum de baie!

Pe rețelele personale de socializare, Anamaria Prodan a lăsat toți fanii fără cuvinte, după ce a postat o fotografie cu ea în costum de baie. Impresara este obișnuită să se afișeze în această ipostază, dar de fiecare dată reușește să-și surprindă admiratorii. Iar de această dată, nu a făcut excepție!

Impresara poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Și, pentru a-și arăta formele de invidiat, Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, într-o vacanță de lux în Atena, Grecia. De altfel, a ales Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, pentru a-și impresiona fanii și a le arăta cât de bine arată la frumoasa vârstă de 50 de ani.

Dar ce mesaj a transmis subtil vedeta? În fotografia postată pe Instagram, Anamaria Prodan a scris „Mai bun ca fostul”, lăsând loc la interpretări pentru toți cei care o urmăresc.

Anamaria Prodan a recunoscut că nu are operații estetice!

Cu toate acestea, o întrebare care apare mereu după astfel de apariții este dacă vedeta a avut sau nu intervenții chirurgicale estetice. În urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni TV, impresara a mărturisit că nu are operații la nivelul feței, dar a admis că are implanturi mamare.

„Nu am nicio intervenție la față pentru că îmi este foarte frică. Este o chestie de genă la noi în familie. Bunica mea la 80 de ani arăta ca un bebeluș la față, și mama a moștenit-o, și din fericire și eu pe ele. În afară de implanturile mamare nu am alte intervenții estetice”, a spus vedeta pe atunci.

Și Sarah a ținut să declare despre frumusețea ei că „Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a spus fiica impresarei.

Cu sau fără intervenții, Anamaria Prodan arată pur și simplu senzațional și nu încetează să-și uimească fanii cu aparițiile sale îndrăznețe și sexy!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole