duminică, decembrie 10, 2023

4 mini-modele din Arad participă la concursul de frumusețe Little Miss & Mister World 2023, destinat copiilor

Din Oras4 mini-modele din Arad participă la concursul de frumusețe Little Miss & Mister World 2023, destinat copiilor

Larisa Pătrașcu, la categoria 11-13 ani, Adelina Morar și Tudor Morar, ambii la categoria 8-10 ani, și Raissa Mihali, la categoria 4-7 ani, vor reprezenta cu mândrie România și orașul Arad la competiția Little Miss & Mister World 2023 destinată copiilor. Acești patru concurenți sunt mini modele la agenția și școala de modelling Lawinne Models și au fost instruiți de Lavinia Ichim. Aceștia vor participa la un cantonament de zece zile, în cadrul căruia vor fi supravegheați zilnic de către jurați.

“Se va pune accent pe bunele maniere, cum se comportă concurenții între ei dar și față de ceilalți membri ai staff-ului organizației și ai resortului; limba engleză este esențială. Mersul scenic de la repetiții, pozatul din cadrul ședințelor foto, proba de talent și reprezentațiile de pe scenă din seara finalei vor fi punctate și analizate până la ultimul detaliu. Experiențele de acest fel sunt foarte bune pentru dezvoltarea copiilor, ei întâlnind copii din diferite țări, cu naționalități diferite, alte obiceiuri și tradiții față de ce au cunoscut ei până în momentul actual. Într-un cuvânt, interculturalitatea la vârstă fragedă va fi un punct important întâlnit la acest concurs” – explică Lavinia Ichim, profesoara de modelling a copiilor și director național Little Miss & Mister România.

Atelierul Mirabel semnează ținutele de seară ale fetelor, pregătindu-le cu atenție și dedicare pentru a reprezenta România în cel mai frumos mod posibil. Directorul național, Lavinia Ichim, conduce echipa noastră în competiția de frumusețe pentru copii, Little Miss & Mister World, pentru a doua oară.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole