luni, mai 20, 2024

Viviana se simte mai bine în lipsa soțului ei, Mirel Rădoi! Cum se menține superbă chiar și la 42 de ani, în bolidul de 400.000 de euro!

MedicalViviana se simte mai bine în lipsa soțului ei, Mirel Rădoi! Cum se menține superbă chiar și la 42 de ani, în bolidul de 400.000 de euro!

Viviana, soția celebrului antrenor Mirel Rădoi, nu se plictisește nicio clipă în lipsa acestuia. Deși își așteaptă cu nerăbdare vacanța în Arabia Saudită, unde vor petrece trei luni împreună, blondina se răsfață cum știe mai bine în România. Ea a fost filmată la bordul unui bolid de lux, Lamborghini Urus Mansory, evaluat la 400.000 de euro.

Mirel Rădoi a lăsat-o pe Viviana singură în România!

Viviana și Mirel Rădoi au o relație la distanță, din cauza faptului că antrenorul se află în Orient pentru a se ocupa de echipa pe care o antrenează. În timp ce Mirel este ocupat cu munca, Viviana își petrece timpul în București, unde are grijă de copiii lor și se relaxează. Fizicul de nota 10 și-a atras atenția fotoreporterilor noștri, care au surprins-o în timp ce se îndrepta spre vila familiei din nordul Capitalei.

După ce a parcat Lamborghini-ul în fața casei, Viviana a intrat și s-a schimbat, revenind cu un shake în mână. Apoi, a plecat spre Săftica, la Bioderm Medical Center, unde și-a făcut treburile cotidiene. Cu toate acestea, frumoasa soție a lui Mirel Rădoi a părut mereu preocupată de partenerul său, pe care îl vede rar în această perioadă.

Viviana și Mirel Rădoi, o relație de lungă durată!

Viviana și Mirel Rădoi sunt căsătoriți de aproape 22 de ani, iar în curând vor petrece trei luni împreună în Arabia Saudită. Între timp, însă, Viviana se răsfață cum știe mai bine și se asigură că este mereu în formă maximă pentru întâlnirea cu soțul său. Așadar, deși Mirel Rădoi nu este lângă ea în acest moment, Viviana reușește să se descurce de minune, de parcă nici nu-i simte lipsa antrenorului care a dat chix aprope peste tot unde a fost.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole