marți, mai 21, 2024

Ruby, criticată de bunica ei pentru ținuta care dezvăluia tot! „Uită-te la tine! Te strici, păcat de tine.”

MedicalRuby, criticată de bunica ei pentru ținuta care dezvăluia tot! „Uită-te la tine! Te strici, păcat de tine.”

Cântăreața Ruby, în vârstă de 34 de ani, a fost criticată pentru aspectul ei fizic de nimeni alta decât bunica sa în vârstă de 85 de ani! Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât cele două păreau să aibă o relație apropiată și prietenoasă.

Ruby, criticată de bunică!

Conform dezvăluirilor făcute de bunica vedetei, Ruby ar trebui să acorde mai multă atenție alimentelor pe care le consumă, deoarece burtica ei ar începe să se vadă din cauza preparatelor culinare. Chiar dacă Ruby este cunoscută pentru formele sale de invidiat, bunica ei nu pare deloc mulțumită de aspectul ei fizic.

„Uită-te la tine. Crește burta. Te strici, păcat de tine. Păcat de corpul tău. Îți bați joc de el cu mâncarea. Toată ziua mănânci toate prostiile. Se formează burta. Nu mai mânca toate prostiile. Păcat de tine.

Treaba ta. Îți pleacă burta înainte…Azi puțin, mâine puțin. Ai grijă, că dacă te strici…Dacă faci burtă, nu mai ești bună de nimic(…) Tu o tragi, dar când uiți…”, a spus bunica lui Ruby, într-un video postat pe Instagram.

Ruby i-a răspuns bunicii Gherghina cu umor!

Cu toate acestea, Ruby nu s-a supărat deloc și a ales să răspundă cu umor. Cântăreața a declarat că a moștenit de la mama sa atât obiceiurile alimentare, cât și metabolismul și că arată la fel ca ea. În ciuda criticii neașteptate venite din partea bunicii, Ruby pare să rămână încrezătoare în aspectul său fizic și nu are de gând să se schimbe.

Fanii vedetei s-au arătat surprinși de reacția calmă și plină de umor a lui Ruby și au lăudat-o pentru încrederea pe care o are în propriul corp. Cu siguranță, Ruby rămâne una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe ale momentului, atât pentru vocea sa inconfundabilă, cât și pentru felul în care arată.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole