sâmbătă, mai 18, 2024

Pentru Deea Maxer, mai importantă este dragostea decât copiii! Deși au început să plângă după Dinu, asta nu a impresionat-o pe dansatoarea din buric!

MedicalPentru Deea Maxer, mai importantă este dragostea decât copiii! Deși au început să plângă după Dinu, asta nu a impresionat-o pe dansatoarea din buric!

Deea Maxer face pași mici, dar siguri spre o nouă iubire?! Fosta soție a lui Dinu Maxer a făcut publică o fotografie misterioasă pe rețelele de socializare, care a lăsat fanii cu multe întrebări. Pe cine „ascunde” bruneta?

Deea Maxer și-a găsit pe altul!

După ce Dinu Maxer și-a asumat public relația cu noua femeie din viața lui, se pare că și Deea Maxer vrea să dea de înțeles că are pe cineva special în viața ei. Vedeta a postat recent o fotografie în care apar două umbre, a ei și a unei alte persoane de sex masculin, iar fanii au început să speculeze că ar putea fi vorba despre noul ei iubit.

”Am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit(…) Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire.”

Un buchet misterios de flori din partea admiratorului

În plus, Deea Maxer a primit zilele trecute un buchet misterios de flori și a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj plin de iubire. Cine este, de fapt, bărbatul care i-a făcut această surpriză și care îi face inima să bată mai tare?

Desigur, aceste detalii nu au putut fi ignorate de presa de scandal, care a încercat să afle mai multe informații despre noua iubită a fostului soț al Deei Maxer. În cadrul unei emisiuni TV, Dinu Maxer a mărturisit că relația lor cu Ada este la început, dar Deea pare să nu fie deranjată de acest lucru.

”Afară plouă… cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere.”, este mesajul scris de Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

„Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează. Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată”, a spus Deea Maxer la Antena Stars.

Cum a reacționat fiul celor doi când a aflat despre divorț?

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii. Cei doi părinți au ales să vorbească deschis cu cei mici despre situația dintre ei, iar artistul a povestit ce reacție a avut Andreas atunci când a flat despre separare. Și fiica a început să plângă. Se pare că mai importantă pentru Deea este iubirea decât liniștea copiilor!

„Băiatul, aici vreau să revin la primul subiect despre cearta noastră zilnică, în momentul în care i-am spus amândoi, noi nu mai putem să stăm împreună, ne vom despărți, vom divorța, Andreas a spus după câteva zile, când i-am spus că aste este, mi-a spus: Tati, este mai bine așa, pentru că nu vă mai certați’, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole