duminică, decembrie 10, 2023

La ce spectacole de teatru sunt așteptați arădenii în luna mai

Din OrasLa ce spectacole de teatru sunt așteptați arădenii în luna mai


În luna mai, arădenii vor avea oportunitatea de a se bucura de mai multe spectacole de teatru, deoarece oferta Teatrului Clasic „Ioan Slavici Arad” este foarte atrăgătoare. Primul spectacol al lunii, „Vârful aisbergului” de Antonio Tabares, va avea loc în data de 4 mai la ora 19:00 în Sala Mare. Două zile mai târziu, pe 6 mai, în Sala Studio va avea loc o reprezentație regizată de Vlad Massaci, „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski. Prima săptămână se încheie cu spectacolul „Scufița Verde” de Claudiu Sfîrșchi Laudat, regizat de Ștefan Lupu.

În săptămânile următoare, vor avea mai multe producții teatrale îndrăgite de public. Însă vedeta lunii va fi Festivalul Internațional de Teatru Nou, care va avea loc în perioada 24-28 mai.

Programul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad pentru luna mai 2023 este plin de spectacole de teatru care promit să îi atragă pe arădeni în sălile de spectacol. Prima reprezentație a lunii este piesa „Vârful aisbergului” de Antonio Tabares, regizată de Theodor Cristian Popescu, care va avea loc în Sala Mare pe 4 mai. Pe 6 mai, Sala Studio găzduiește o montare semnată de Vlad Massaci, „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski. În prima săptămână a lunii, spectacolul „Scufița Verde” de Claudiu Sfirschi Lăudat, regizat și coregrafiat de Ștefan Lupu, va fi prezentat în Sala Mare.

În zilele următoare, publicul va putea urmări alte montări de teatru foarte apreciate, dar punctul culminant al lunii va fi Festivalul Internațional de Teatru Nou, care va avea loc între 24 și 28 mai. În cadrul acestui festival, vor fi prezentate piese din toată lumea, iar teatrul va fi sărbătorit așa cum se cuvine.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole