duminică, decembrie 10, 2023

Împarte același pat cu șase soții! „De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele.”

MedicalÎmparte același pat cu șase soții! „De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele.”

În lumea nebună a influencerilor, Arthur O Urso se remarcă prin stilul său de viață aparte! La doar 32 de ani, bărbatul din Brazilia este căsătorit cu șase femei și trăiește într-un adevărat „cuibușor de nebunii”. Pentru a încăpea cu toate soțiile în pat, Arthur a făcut o investiție uriașă!

Arthur a dat 90.000 de euro pe un singur pat!

Potrivit surselor, bărbatul și-a organizat timpul astfel încât să acorde fiecărei soții atenția necesară, dar pentru a-și îndeplini toate fanteziile, a investit nu mai puțin de 90.000 de euro într-un pat uriaș. „Cuibușorul de nebunii” are o lungime de 6 metri și poate acomoda confortabil toate cele șase soții ale lui Arthur.

Asamblarea patului a durat 15 luni și a implicat o echipă de 15 oameni și 950 de cuie. După atât de multă muncă, patul în care Arthur și soțiile sale se pot iubi în voie este acum gata și a devenit subiectul de discuție al presei internaționale.

Cum i-a venit ideea influencerului?

Arthur O Urso este un exemplu extrem de rar în lumea modernă, dar a reușit să-și realizeze visul și să trăiască alături de șase femei pe care le iubește enorm. Oricât de controversată ar fi această relație, trebuie să recunoaștem că patul uriaș pe care l-a creat pentru el și soțiile sale este impresionant și va rămâne o legendă a lumii influencerilor.

„Ideea pentru acest pat uriaș a venit din cauza lipsei de spațiu. De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele. Am vrut să îmi fac viața mai ușoară”, a declarat Arthur, conform sursei menționate anterior.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole