luni, aprilie 22, 2024

Elena Ionescu, fabuloasă în Maldive! Și-a arătat rotunjimile senzuale, dar și bronzul ciocolatiu în vacanța cu iubitul!

MedicalElena Ionescu, fabuloasă în Maldive! Și-a arătat rotunjimile senzuale, dar și bronzul ciocolatiu în vacanța cu iubitul!

Elena Ionescu, fosta divă Mandinga, face furori în Maldive alături de noul ei iubit! Cântăreața se bucură de vacanța de vis și își arată formele bombate și bronzul ciocolatiu în cele mai senzuale costume de baie. Atenția tuturor bărbaților este îndreptată către ea, iar fotografiile fierbinți care îi învăluie contul de Instagram au adunat mii de like-uri și comentarii.

Elena a trecut printr-o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor în urmă cu câteva luni și acum este mai încrezătoare ca niciodată. Îmbrăcată în costum de baie, cântăreața și-a arătat trupul de invidiat și nu a ezitat să pozeze într-un mod foarte sexy, subliniindu-și atuurile. Fanii ei sunt încântați de transformarea ei și o consideră una dintre cele mai frumoase și senzuale artiste de la noi.

Instantanee pline de senzualitate pentru iubitul grec!

Cu toate acestea, noul ei iubit, Giorgos Athanasiadis, nu este cu mult în urmă. Musculos, bronzat și fermecător, el este chipeșul cântăreț din trupa Greek4U, care cântă muzică grecească de petrecere. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul muzicii și au colaborat recent pentru o piesă de dragoste, „În sfârșit îndrăgostit”, care pare că a adus în viața lor iubirea și pasiunea.

Costumele de baie din două piese, pe care le-a purtat în Maldive, pentru câteva instantanee pline de senzualitate, i-au pus în valoare bustul mărit chirurgical, operație despre care vedeta a vorbit deschis: „Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate. Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă”.

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis se bucură de o vacanță de neuitat în Maldive, iar contul lor de Instagram este plin cu fotografii fierbinți și romantice, care nu pot fi ignorate. Cei doi tineri îndrăgostiți și-au arătat sentimentele unul pentru celălalt în cele mai frumoase moduri și au făcut furori pe rețelele de socializare. Cu siguranță, toată lumea va urmări cu interes relația lor și escapadele lor romantice!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole