vineri, iunie 21, 2024

Dana Budeanu, mai tânără ca niciodată! Nu-i dai nici 20 de ani! Cum se menține veșnic tânără?

MedicalDana Budeanu, mai tânără ca niciodată! Nu-i dai nici 20 de ani! Cum se menține veșnic tânără?

Dana Budeanu, în costum de baie la 43 de ani. Vedeta a atras toate privirile cu o siluetă de invidiat! Criticul de modă a postat o fotografie incendiară pe rețelele de socializare, care a făcut ravagii printre fani.

Dana Budeanu are o talie subțire ca de viespe!

La 43 de ani, Dana Budeanu arată incredibil de bine! Deși are o slăbiciune pentru dulciuri, vedeta nu și-a pierdut niciodată pasiunea pentru sport și fitness. Recent, a fost într-o vacanță de vis, unde și-a etalat trupul într-un costum de baie neagră, din două piese.

Talia subțire și abdomenul plat sunt doar câteva dintre atuurile criticului de modă. Cu toate acestea, Dana Budeanu nu pune accentul pe aspectul fizic și a subliniat că inteligența este cel mai important aspect al personalității sale.

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a spus vedeta, în limba engleză, alături de imaginea postată pe Facebook.

Chiar dacă nu urmează nicio dietă și își permite să mănânce pizza, paste, burgeri și tort, Dana Budeanu se asigură că își menține condiția fizică prin sport. Aceasta mănâncă rodie în fiecare dimineață, fiind unul dintre puținele fructe care îi plac.

Dana Budeanu este un model de urmărit pentru femeile din România!

Cu o astfel de atitudine pozitivă față de viață și cu un trup de invidiat, Dana Budeanu este cu siguranță un exemplu de urmat pentru multe femei din România.

În urmă cu puțin timp, Dana Budeanu a recunoscut că nu urmează nicio dietă. Ea mănâncă în fiecare dimineață rodie, fiind unul dintre puținele fructe care îi plac. Mai mult decât atât, în ceea ce privește alimentația, vedeta consumă pizza, paste, burgeri și tort, chiar și la ore târzii.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!).

Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…) Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc”, spunea ea.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole