luni, aprilie 22, 2024

Anunț cutremurător făcut de Gabriela Cristea: „Când simți că lucrurile nu mai merg…”

MedicalAnunț cutremurător făcut de Gabriela Cristea: „Când simți că lucrurile nu mai merg…”

Deea și Dinu Maxer, după 18 ani de căsnicie, au hotărât să divorțeze. Gabriela Cristea, prietena cuplului, a făcut primele declarații despre acest subiect fierbinte.

Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Prezentatoarea TV a declarat că a fost surprinsă de anunțul celor doi, dar că respectă decizia lor.

„Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa.

Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, cu părere de rău

Prezentatoarea TV a mai spus că îi pare rău că cei doi vor divorța, dar crede că au ajuns la ultima soluție pentru a se înțelege.

”Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă.

Le doresc baftă multă amândurora și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa anterior citată.

Deea și Dinu Maxer au avut o căsnicie lungă și frumoasă, iar fani și prieteni se simt cutremurați de această despărțire. Cu toate acestea, este lăudabil faptul că cei doi au reușit să ajungă la un consens și să pună familia și copiii pe primul loc.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole