vineri, iunie 21, 2024

Prietenii Adelinei Pestrițu, fermecați de frumusețea fetiței ei! Mii de reacții pe Instagram: „Zeny eclipsează tot!”

MedicalPrietenii Adelinei Pestrițu, fermecați de frumusețea fetiței ei! Mii de reacții pe Instagram: „Zeny eclipsează tot!”

Zeny, fetița Adelinei Pestrițu, a cucerit inimile prietenilor mamei sale! La doar patru ani și trei luni, micuța a fost protagonista unei ședințe foto de familie organizată cu ocazia aniversării soțului vedetei, Virgil. Zeny a eclipsat cu frumusețea ei și a arătat că a moștenit talentul mamei sale pentru a fi o mică divă.

Cu părul lung și frumos lăsat pe umeri, Zenaida a fost o prezență extrem de cochetă alături de părinții săi. Ochi albaștri și zâmbetul ei cuceritor i-au făcut pe fanii Adelinei să fie fermecați de micuța Zeny. Imaginile postate pe Instagram au adunat mii de mesaje și peste 160.000 de like-uri, iar admiratorii nu se mai pot abține să nu comenteze despre frumusețea acestei fetițe.

Adelina Pestrițu, care este activă pe Instagram cu peste 1,8 milioane de urmăritori, a decis să-și păstreze viața de familie departe de ochii curioșilor în ultimii doi ani. Însă, cu ocazia aniversării soțului său, vedeta a hotărât să facă o excepție și să facă publice câteva fotografii alături de cei dragi. Ședința foto a fost o surpriză plăcută pentru fanii vedetei, care nu s-au putut abține să nu lase mesaje de laudă la adresa micuței Zeny.

Este clar că Zenaida are deja un loc special în inimile prietenilor Adelinei Pestrițu. Cu atâta farmec și personalitate, micuța poate deveni o mică vedetă într-un viitor apropiat. Până atunci, vom continua să o admirăm și să o iubim alături de familia ei.

Fanii Adelinei Pestrițu, fermecați de fiica acesteia

„Zeny, ești superbă!”; „Doamne, când s-a făcut așa mare?”; „Superbi! Zeny eclipsează tot”; „Wow, cât de mare și frumoasă e! Trebuie să te afișezi mai des cu ea deoarece de la momentul în care am văzut-o eu ultima dată într-o postare de-a ta și până în momentul ăsta este foarte mare schimbarea. Mi-ar plăcea sa o văd mai des”; „Sper ca următoarea poză cu Zeny nu va fi la majoratul ei”; „Nu am cuvinte cu care să îți descriu fetița. Este superbă… mai rar așa copil frumos! Este o combinație minunată între voi doi”; „Prințesă, păpușă… O frumusețe rară este fetița voastră”; „Zeny v-a luat tot farmecul din această poză. Toată lumea se uită doar la ea probabil și se minunează de frumusețea ei și de cât de frumos a crescut”; „Cât de mare și frumoasă e Zeny” (Alina Ceușan); „Nu știu la care să mă uit de frumoși” (Vlăduța Lupău); „Ce prințesă frumoasă” (Nicole Cherry) – au fost câteva dintre miile de comentarii de care familia s-a simțit copleșită.

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista “mai mult”, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți coplesit de recunostință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim”, a fost descrierea pusă de fosta prezentatoare tv în dreptul imaginilor cu soțul ei și cu fiica lor.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole