luni, mai 20, 2024

Prietenele au făcut-o grasă, dar Pierce Brosnan și-a apărat soția! Este căsătorit cu Keely Shaye Smith de 32 de ani! „Îmi plac formele soției mele”

MedicalPrietenele au făcut-o grasă, dar Pierce Brosnan și-a apărat soția! Este căsătorit cu Keely Shaye Smith de 32 de ani! „Îmi plac formele soției mele”

Pierce Brosnan, legenda James Bond și soția lui, jurnalista Keely Shaye Smith, formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Desi Keely nu mai arată ca în tinerețe, cu grația și eleganța care îl caracterizează, Pierce își exprimă iubirea față de ea cu aceeași pasiune și intensitate ca în prima zi.

Recent, apropiații cuplului au sugerat că Keely ar trebui să facă o intervenție chirurgicală pentru a slăbi, dar Pierce a sărit imediat în apărarea soției sale. El a declarat cu mândrie că iubește fiecare formă a corpului ei și consideră că este perfectă așa cum este.

„Prietenii i-au oferit o operație pentru reducerea greutății. Dar eu iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. În ochii mei, ea este cea mai frumoasă femeie. De asta și pentru că ea mi-a născut copiii’, a scris actorul.

„Îmi plac formele soției mele”

Cei doi s-au căsătorit în 2001, după 7 ani de relație, iar Brosnan își amintește perfect ziua aceea… „Am găsit o femeie minunată în Keely Shaye. Nici dacă aș fi căutat de un milion de ori nu aș fi găsit una atât de bună ‘, a mărturisit actorul.

Nu este ușor să fii căsătorit cu un sex simbol ca Pierce Brosnan, dar Keely nu pare să aibă nicio problemă cu asta. Chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani de când s-au căsătorit și a luat câteva kilograme în plus, Pierce continuă să o iubească și să o aprecieze la fel de mult ca în prima zi. El mărturisește că „îmi plac formele soției mele’ și consideră că nu trebuie să schimbe nimic la ea.

Cu siguranță, această relație este o adevărată inspirație pentru mulți oameni. Fanii sunt încântați de comportamentul elegant și gentleman-like al lui Pierce Brosnan și îi admiră faptul că își susține soția în orice situație.

Pierce Brosnan, un gentelman

„S-a îngrășat mult, dar lui nu-i pasă. Iubesc asta la un bărbat’, spunea o admiratoare a cuplului. „Soția lui Pierce Brosnan a pus multe kilograme pe ea, dar sunt împreună de 32 de ani și el încă pare îndrăgostit de ea’, comenta un alt fan.

„În trecut, am iubit-o pentru cine era, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc chiar și mai mult, pentru că este mama copiiloor mei. Sunt foarte mândru de ea și încerc mereu să fiu demn de dragostea ei”, spunea și actorul.

Într-o lume a înșelătoriei și a trădării, Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith rămân un exemplu de iubire adevărată și de respect reciproc. Iar asta este exact ceea ce îi face atât de îndrăgostiți de toată lumea.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole