vineri, martie 1, 2024

Diana Șoșoacă: „Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

MedicalDiana Șoșoacă: „Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

Diana Șoșoacă a povestit mai multe lucruri din viața personală, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ea spune că gătește foarte rar când este acasă și că întotdeauna ține cont de sfaturile primite de la bărbatul vieții sale.

Diana Șoșoacă: Văd că Silviu o caută cu lumânarea!

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.

Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole