duminică, decembrie 10, 2023

Top 10 bărbați din fotbal pentru care Cătălin Botezatu le-a picat cu tronc!

MedicalTop 10 bărbați din fotbal pentru care Cătălin Botezatu le-a picat cu tronc!

Creatorul de modă Cătălin Botezatu spune că Adrian Mutu și Gigi Becali sunt etaloanele în materie de frumusețe în fotbalul românesc. Printre alții pe care îi soarbe din priviri se numără Cornel Dinu, Razvan Lucescu, Florin Gardoș, Florin Crăciunescu, Adrian Cristae sau Cristi Borcea, spune Catalin Botezatu.

Prezent la inaugurarea magazinului de haine al atacantului Liviu Antal, Cătălin Botezatu a analizat succint modul în care se îmbracă personajele din fotbalul autohton.

„Îmbrac farte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum.

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în fața lui! Sunt foarte mulți antrenori celebri care se îmbracă bine, au învățat afară.

În urmă cu 10-15 ani nu avea cine să îi ajute, acum sunt foarte mulți designeri. Sunt foarte ascultători, sunt tineri, arată bine, sunt frumoși”, a spus Cătălin Botezatu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole