vineri, iunie 21, 2024

Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul așteptat de toată lumea! „Ne căsătorim!”

MedicalSmiley și Gina Pistol au făcut anunțul așteptat de toată lumea! „Ne căsătorim!”

Breaking News! Gina Pistol și Smiley au anunțat marele eveniment – își unesc destinele într-un mariaj de vis! Cei doi sunt împreună de peste șase ani și se iubesc cu pasiune, iar acum au hotărât să facă pasul următor și să se căsătorească.

Cum a cerut-o în căsătorie Smiley pe Gina Pistol?

După multe speculații și întrebări din partea fanilor, cei doi îndrăgostiți au decis să facă marele anunț. Smiley a făcut o declarație de dragoste Ginei, iar apoi au dezvăluit că s-au hotărât să se căsătorească în urmă cu doi ani.

Momentul cererii a fost unul foarte emoționant pentru Gina Pistol, care a fost cerută în căsătorie acasă, de către Smiley. Fiica lor, Josephine, a fost martora unui moment special și a avut o cutie în mână, simbol al inelelor de logodnă.

Cei doi nu au dezvăluit încă data nunții sau alte detalii despre evenimentul mult așteptat, dar fanii sunt foarte entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va fi ceremonia de nuntă și cine va fi invitații.

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și fac echipă perfectă împreună. Nu putem decât să le dorim mult noroc și fericire în călătoria lor împreună și să așteptăm cu sufletul la gură momentul mare al căsătoriei lor!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole