duminică, decembrie 10, 2023

Ioana Ginghină a renunțat la machiaj! „Sănătatea este tot ce contează”

MedicalIoana Ginghină a renunțat la machiaj! „Sănătatea este tot ce contează”

Ioana Ginghină, actriță de 45 de ani a suferit de mai multe probleme la față, printre care inflamări pe care nu le-a putut înțelege, astfel că a renunțat la machiaj!

Ioana Ginghină, o lună fără machiaj!

Ioana Ginghină își ține fanii la curent cu toate detaliile din viața ei. De această dată, ea a renunțat la machiaj timp de o lună întreagă. Ea a ținut să le dezvăluie fanilor de ce a luat o decizie atât de radicală!

„Din cauza problemelor cu alergiile misterioase trebuie să evit machiajul o lunã de zile. Așa că tot ce am purtat în această duminică de Advent este un ruj roșu și multă liniște în suflet. Până la urmă sănătatea este tot ceea ce contează”, a povestit Ioana Ginghină, pe Instagram.

Problemele au început să apară pentru vedetă imediat după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost cu Cristi Pitulice și fata ei, Ruxi. Imediat după ce a venit din concediul bine meritat, Ioana Ginghină le-a transmis fanilor din mediul virtual: „M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare alergie la ochi, respectiv acum două zile…Încă am pleoapele inflamate, deși am luat un antialergic. După un tratament dat la telefon de doctor, arăt așa, dar încă nu sunt bine. Mă ustură foarte tare pleoapele”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole