duminică, mai 26, 2024

Ce sfaturi le dau polițiștii arădeni șoferilor cu ocazia minivacanței de 1 Mai

Din OrasCe sfaturi le dau polițiștii arădeni șoferilor cu ocazia minivacanței de 1 Mai

În perioada 28 aprilie – 1 mai, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Muncii, Inspectoratul de Poliție Județean Arad va suplimenta cu peste 100 de polițiști efectivele zilnice, pentru a asigura ordinea și siguranța publică. Acești polițiști vor fi prezenti în zonele aglomerate, în locurile turistice și de agrement, precum și la punctele de trecere a frontierei.

Iată care sunt sfaturile polițiștilor arădeni pentru mini vacanța de 1 mai:

  • În perioada 28 aprilie – 1 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Arad va suplimenta efectivele zilnice cu peste 100 de polițiști pentru menținerea ordinii și siguranței publice în timpul mini-vacanței prilejuite de Ziua Internațională a Muncii. Aceștia vor fi în patrulare în zonele turistice și de agrement, în locurile aglomerate și către punctele de trecere a frontierei.
  • Pentru a preveni spargeri și furturi, poliția recomandă ca atunci când plecați din localitate să vă asigurați că ferestrele și ușile imobilului sunt închise și să nu postați pe rețelele sociale plecarea de acasă. La cumpărături, se recomandă evitarea purtării unor sume mari de bani și să nu lăsați bunuri de valoare sau documente la vedere în mașină.
  • Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe căile de acces spre zonele de agrement și în zonele cu risc ridicat de accidente, pentru a preveni blocajele rutiere și pentru a fluidiza circulația. Șoferilor li se recomandă să respecte viteza legală și să nu conducă sub influența alcoolului. Pentru a monitoriza viteza, vor fi utilizate aparate radar montate pe autospecialele de poliție și dispozitivul TrueCam.
  • Înainte de a pleca la drum, se recomandă verificarea informațiilor de trafic la secțiunea INFOTRAFIC de pe pagina Poliției Române.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole