vineri, iunie 21, 2024

Armin Nicoară, dă lovitura din nou!

MedicalArmin Nicoară, dă lovitura din nou!

Celebrul saxofonist din Banat, fiul lui Petrică Nicoară, lansează cea mai noua melodie de dragoste alături de una din cele mai bune voci din țară, Stana Stepanescu. Melodia se intitulează “Viața mea”, iar lansarea va avea loc în data de 27 Aprilie pe canalul de YouTube Armin Nicoara.

Cei doi au ales sa aducă aceasta melodie in fata publicului acum pentru a marca începutul sezonului de evenimente, unde artiștii spera sa cânte si sa danseze pe această melodie alături de cât mai mulți oameni.

 

Armin declară: “Eu și Stana ne doream de mult timp să lansăm o piesa împreună, iar când am auzit aceasta melodie am știut amândoi ca este cea mai potrivita, ținând cont că aceasta este prima din multele colaborări pe care le pregătim împreună.

Speram din suflet să placă și publicului, așa cum ne place nouă!”

 

Lansare Melodie: Stana Stepanescu ✗ Armin Nicoara – Viata mea (Videoclip Oficial)

 

 

“Viata mea” este prima colaborare oficiala dintre celebrul saxofonist din Banat, Armin Nicoara si una dintre cele mai mari artiste din tara, Stana Stepanescu. Melodia este o dedicatie de dragoste pentru toti cei care si-au gasit perechea si iubesc cu patima.

Aceasta este o mult asteptata colaborare, iar artistii spera ca fanii lor sa se regasesc in versurile melodiei si sa le scrie in comentarii pe YouTube cine este jumatatea lor!

Cei doi artisti, au reusit sa aduca acest proiect in fata publicului datorita echipei Better Music Distribution, alaturi de care cei doi colaboreaza de mult timp!

Celebrul Armin Nicoara, fiul lui Petrica Nicoara, este unul dintre cei mai cunoscuti saxofonisti din lumea muzicii de petrecere. Acesta a facut multe colaborari de top, printre care se numara si hitul “Fata mea”, facut in colaborare cu Georgiana Lobont, dar are si multe melodii alaturi de sotia sa, Claudia Puican, dar si de tatal sau. In prezent, Armin lucreaza la multe proiecte muzicale ce urmeaza sa fie lansate in viitorul apropiat, iar in acelasi timp, artistul participa la numeroase emisiuni din Romania pentru a-si promova muzica. De asemenea, Armin, se pregateste intens pentru inceperea sezonului de evenimente, pe care il asteapta cu mult drag, pentru ca acolo urmeaza sa se revada din nou cu toti oamenii care il apreciaza.

 

Acest proiect a fost realizat cu ajutorul echipei Better Music Distribution, cea mai mare agenție de distribuție digitală din România. Aceștia oferă servicii precum optimizarea canalului de YouTube, pregătirea lansărilor, încărcarea melodiilor în drepturi de autor, strategie de lansare cu campanie de promovare, plan de lansare pe retelele de socializare, plus multe altelele. Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul: Agentiei de Distributie Muzicala

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole