marți, mai 21, 2024

Loredana Chivu, terorizată de logodnic și bătută până i-a dat sângele! I-a dat la operație!

MedicalLoredana Chivu, terorizată de logodnic și bătută până i-a dat sângele! I-a dat la operație!

Loredana Chivu trece prin momente de calvar, după ce bărbatul care i-a cerut mâna a terorizat-o atât psihic, cât și fizic. Vedeta, proaspăt operată, ar fi fost bătută de logodnicul său și ar fi avut nevoie de ajutorul poliției pentru a scăpa.

Loredana Chivu, terorizată și bătută de logodnic

”Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.

Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată.

Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam. Nicio femeie pe lumea asta nu poate fi cumpărată și nu trebuie bătută și închisă””, a povestit ea.

”Astăzi am fost la Poliție, unde mi s-a emis, la urgență, un ordin de restricție pentru fostul iubit, bărbatul care mi-a făcut acea cerere în căsătorie”, a mai spus Loredana Chivu.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole