luni, mai 20, 2024

Florin Salam nu recunoaște că s-a drogat! „Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi!” Fiica îl susține!

MedicalFlorin Salam nu recunoaște că s-a drogat! „Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi!” Fiica îl susține!

Florin Salam, renumitul cântăreț de manele, a fost din nou în mijlocul unei controverse după ce a fost scos dintre petrecăreții de la o nuntă din Craiova pentru că nu cânta de trei ore. Potrivit spuselor sale, i s-ar fi pus ceva în pahar, lucru care i-ar fi blocat creierul.

Momentul tulburător a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, adunând mii de reacții și acuzații dintre cele mai grave. În urma acestor acuzații, Florin Salam a dat o reacție puternică, susținând că i s-a pus ceva în pahar.

„M-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi”, a declarat manelistul. Acesta a povestit că a simțit că ceva nu era în regulă cu el, dar nu putea să reacționeze, motiv pentru care a fost dat afară de la nuntă din cauza stării în care se afla.

Fiica sa, Betty Salam, a postat o fotografie cu tatăl ei și un mesaj puternic de susținere: „Zâmbește! Dumnezeu te iubește”. În ciuda acuzațiilor și criticilor, Florin Salam a rămas puternic și a dat dovadă de determinare.

„Mai văd pe unii care critică. Ce să le fac eu lor? Nu mai contează dacă îl am pe Dumnezeu cu mine, nu mă sperie nimic, cum nu m-a speriat niciodată nimic. Îmi văd de treaba mea, de copiii mei și orice întâmplare din asta mă face mai puternic”, a adăugat Salam.

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte. Eu de băut am băut toată viața. Mă cheamă lumea să beau un pahar cu ei. (…) Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine că n-am mai băut. Nu știți că am mai băut? La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră. Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul. (…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine. De atâția ani v-am obișnuit că sunt puternic. Mai văd pe unii care critică. Ce să le fac eu lor? Nu mai contează dacă îl am pe Dumnezeu cu mine nu mă sperie nimic, cum nu m-a speriat niciodată nimic. Îmi văd de treaba mea, de copiii mei și orice întâmplare din asta mă face mai puternic”, a spus Florin Salam pe Facebook.

”Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor”, Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc.”

În concluzie, Florin Salam a fost scos dintre petrecăreții de la o nuntă din Craiova pentru că nu cânta de trei ore. Acest incident a dus la o serie de acuzații și critici la adresa sa, dar Salam a rămas puternic și și-a susținut povestea că i s-a pus ceva în pahar. Fiica sa, Betty Salam, a arătat și ea susținere pentru tatăl ei, încurajându-l să rămână puternic în fața acestor momente dificile.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole