luni, aprilie 22, 2024

Daniela Condurache a fost sabotată de colegii ei! Era nevoită să accepta plate în natură!

MedicalDaniela Condurache a fost sabotată de colegii ei! Era nevoită să accepta plate în natură!

Artista din Botoșani, Daniela Condurache, a dezvăluit într-un interviu pentru KanalD că este sabotată de colegii ei de scenă! Aceștia nu îi dădeau niciodată un cuvânt de încurajare sau un like pe Instagram, iar în culise îi puneau bețe în roate. Însă, indiferent de toate piedicile, Daniela a continuat să fie un adevărat star al muzicii populare românești, cu mulți fani care o iubesc și o apreciază pentru talentul ei.

Daniela Condurache accepta plata în natură!

În timpul interviului, artista a făcut mărturisiri șocante despre cum acceptă să fie plătită pentru cântările ei. În mod surprinzător, Daniela a spus că, la fel ca pe vremea comunismului, când vitrinele alimentarelor erau goale, accepta plata și „în natură”, adică produse alimentare. Cu toate acestea, ea a refuzat să divulge tariful ei pentru o oră de cântat.

”Din pacate, am avut colegi de breasla care au avut grija sa bage strambe sa nu mai ajung la spectacole, sa nu mai am invitatii la televiziuni. S-au tras niste sfori. Asta a fost una dintre durerile mele, e loc pentru toata lumea. Daca fiecare stie sa se contureze ca artist, sa-si faca cantecul placut, sa cante din toata inima, nu ai cum sa nu intri in sufletul oamenilor. Ei asta nu au inteles niciodata. M-am dus o data plangand acasa, tata mi-a spus: numai in pomul cu roade se arunca cu pietre.”, a marturisit Daniela Condurache.

”Da, acceptam des plata in natura. Eram in cealalta perioada si mergeam sa cantam la fabrici, la abatoare, la branzeturi. Si in momentul respectiv, preferam sa fim platite in natura. Si plecam acasa cu branza, oua, lapte, carne… nu doar o data s-a intamplat treaba asta. Dupa revolutie nu s-a mai intamplat.”, a mai marturisit indragita artista.

Cu toate greutățile pe care le-a întâmpinat, Daniela Condurache a reușit să strălucească și să cucerească inimile românilor cu vocea sa minunată și energia sa pozitivă. Să sperăm că, în ciuda invidiei și răutăților din industria muzicală, ea va continua să ne încânte cu muzica ei minunată și să ne inspire cu atitudinea ei puternică și independentă!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole