sâmbătă, mai 18, 2024

Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, le vrea și mai mari!

MedicalAndrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, le vrea și mai mari!

Andrea Ivanova, cunoscută ca femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să-și bage și mai mult acid în buze. Medicii spun că e destul!

De ce s-a schimonosit bulgăroaica?

Pe când era o simplă studentă, Ivanova a decis că vrea să semene cu păpușile Barbie, astfel că și-a umblat la buze de 15 ori! Pentru fiecare tratament plătind câte 135 de dolari. Atunci când ajunge pe mâna medicilor esteticieni acesteia i se administrează 25 injecții cu acid hialuronic.

Deși s-a degradat vizibil la față, ea nu vrea să se oprească. Bulgăroaica de 24 de ani explică de ce s-a schimonisit la față!  „Încă din copilărie am iubit-o pe Barbie și am visat să arăt la fel ca o astfel de păpușă”, a spus Andrea Ivanova, din orașul Burgas.

Mecii au avertizat-o să se oprească, pentru că altfel își poate răni buzele, și le poate pierde dacă are loc o fisură. Rănile îi pot da în septicemie, care o pot omorî. Ea declară că nu se teme să-și piardă pierde buzele și nici de necroze și infecții, găsind în continuare medici debili care pentru bani sunt dispuși să facă orice.

Pe lângă buzele uriașe, ea își mai dorește și cei mai mari sâni din lume.
“Îmi plac buzele mele noi foarte mult, la început mi-a fost greu să mănânc imediat după injecții, în special în primele 2-3 zile”, spunea Andrea într-un interviu .

“Am folosit aproape toate tipurile de fillere pentru buze”, mărturisește femeia din Sofia.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole