sâmbătă, mai 18, 2024

Sorin Grindeanu: Cinci oferte pentru noul contract necesar finalizării construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! Contractul are o valoare de 394,10 milioane de lei, fără TVA

EconomieSorin Grindeanu: Cinci oferte pentru noul contract necesar finalizării construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! Contractul are o valoare de 394,10 milioane de lei, fără TVA

„Cinci oferte pentru noul contract necesar finalizării construirii Variantei Ocolitoare Timişoara Sud! Constructori din România, Spania, Ungaria şi Ucraina concurează pentru adjudecarea contractului lansat în licitaţie de CNAIR, prin D.R.D.P. Timişoara. Contractul are o valoare de 394,10 milioane de lei (fără TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

 

El a adăugat că pe traseul cu o lungime de 25,69 de km, câştigătorul trebuie să finalizeze în 12 luni lucrările care au rămas de executat la momentul rezilierii contractului anterior: „- trei poduri; – nouă pasaje; – patru noduri rutiere; – cinci intersecţii la nivel; -două parcări de scurtă durată”.

 

Totodată ministrul Transporturilor a precizat că finanţarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

 

„La data rezilierii precedentului contract progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%”, a completat Grindeanu. 

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole