vineri, iunie 21, 2024

Oana Roman, supărată foc pe cei care o critică pentru kilogramele în plus! „Bașca faptul că am brațele şi picioarele mult mai subțiri!”

MedicalOana Roman, supărată foc pe cei care o critică pentru kilogramele în plus! „Bașca faptul că am brațele şi picioarele mult mai subțiri!”

Oana Roman a stârnit controverse pe rețelele de socializare după ce a publicat un mesaj în care se compara cu un model de podium ceva mai corpolent. Vedeta noastră a vorbit despre subiectul delicat al greutății sale și a spus că în ziua de astăzi oamenii sunt mult mai toleranți cu femeile corpolente, iar chiar și marea casă de modă Gucci a început să le includă în prezentările sale.

Oana Roman se crede model pentru Dolce Gabbana!

„Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colecție! Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! Aş putea fi lejer top model! Bașca faptul că am brațele şi picioarele mult mai subțiri! Am zis!”, a notat Oana Roman în dreptul imaginii. Dacă unii i-au explicat că frumuseţea nu constă neapărat în numărul kilogramelor, alţii s-au grăbit imediat să o pună la zid şi i-au spus că nu se mai compare cu cineva mai rău decât ea.” a fost pozitia Oanei Roman

Declarațiile Oanei Roman au împărțit oamenii în două tabere: unii o critică în continuare pentru că nu face nimic să slăbească, în timp ce alții sunt mai toleranți și se aliniază tendințelor civilizațiilor occidentale. Deși a avut o perioadă în care a slăbit mult, acum Oana Roman se află din nou în aceeași siluetă care a consacrat-o și i-a adus atâtea clipe nefericite.

“Valul de jigniri a continuat pe pagina de socializare a vedetei şi a culminat cu reacţia dură a Oanei Roman. „La o poză cu ceva despre munca mea sau despre vreo carte nu se înghesuie nimeni la comentarii. Vă place mult însă să discutaţi despre nimic. La mine, pe contul meu e dictatură! Întreci limita, dispari. E simplu”, a mai scris vedeta sătulă de critici.

Vedeta noastră a fost mereu subiect de discuție datorită greutății sale, iar fanii au taxat-o mereu pentru acest aspect. Cu toate acestea, Oana a încercat să se scuze și să se justifice, însă criticii ei au rămas neschimbați. Aparițiile sale la evenimentele mondene au fost mereu comentate intens și din acest punct de vedere.

Pentru a demonstra că stă bine la acest capitol, Oana a postat o imagine cu un model de podium ceva mai plinuț, cu care s-a comparat, spunând că ar putea fi lejer top model. Vedeta noastră a ținut să le transmită tuturor să nu o mai judece după aspectul fizic și că fiecare persoană ar trebui să fie acceptată așa cum este.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole