marți, mai 21, 2024

Dana Săvuică: „Am avut și cazuri în care domnii polițiști au fost mai drăguți, pentru că sunt blondă!”

MedicalDana Săvuică: „Am avut și cazuri în care domnii polițiști au fost mai drăguți, pentru că sunt blondă!”

Dana Săvuică a oferit un interviu de zile mari, în care a dezvăluit lucruri neștiute despre fiica Julie, care a ales să nu o urmeze pe căile showbizului. Deși are o voce cu totul aparte, susține vedeta, fata blondinei nu s-a preocupat de o eventuală carieră în muzică, unde mama ar fi putut să o ajute cu relațiile pe care și le-a făcut cu… timpul.

Julie Stanciu este acum în corpul diplomatic, urmând exemplul bunicului din partea mamei. Dana Săvuică nu regretă, însă, și nici nu i-a impus vreodată ceva lui Julie, alegând să nu pătrundă prea adânc în viața unicei urmașe.

Cu sau fără iubit?

Dana Săvuică: Poate cu, poate fără, habar n-am, astea nu sunt la impuse. Fata mea e frumoasă și are un talent extraordinar, o voce dumnezeiască, zic eu. Dar nu și-a dorit să intre în lumea aceasta, deși poate aici puteam să o ajut destul de mult. Dar nici nu avea nevoie de ajutor, deoarece cred că talentul ei ar fi pătruns ușor în lumea asta.

Dar mentorul ei este tatăl meu, ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superflu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta. Dar ea intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis «mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una alta».

Reporter: Deci ar fi putut să fie cântăreață?

Dana Săvuică: Absolut, are o voce wow! Când ai un talent, trebuie să ai neapărat pasiune, ambiție, dedicare, pentru chestia asta. Dar ceva n-a împins-o de la spate să urmeze această cale.

Reporter: Cum stai cu recuperarea după operație?

Dana Săvuică: Sunt la recuperare și mă simt foarte bine, dar trebuie să fiu atentă.

Reporter: Centură de siguranță poți să porți?

Dana Săvuică: Încă nu. Dar o să cer scutire medicală.

Reporter: Ai simțit vreodată că poate ești favorizată sau încurcată pentru că ești vedetă?

Dana Săvuică: Și, și. Am avut și cazuri în care domnii polițiști au fost mai drăguți, dar nu neapărat că mă cunoșteau. Probabil pentru că sunt femeie, pentru că sunt blondă, am început și cu glume cu blonde, «de ce m-ați oprit, nu vedeți că deja sunt blondă, ce vreți de la mine».

Pe urmă, alteori, ca să închidă ochii, a trebuit să dau accept la cereri de prietenie pe Facebook, dar asta se întâmpla cu mult timp în urmă. Dar pe urmă s-au asprit lucrurile, de când a venit generația asta nouă de tineri, care probabil nu mă cunoaște. Doi, nu mai sunt responsivi la nicio caterincă.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole