vineri, iunie 21, 2024

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios la o mănăstire din Ucraina! Cine au fost nașii?

MedicalAdriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios la o mănăstire din Ucraina! Cine au fost nașii?

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, s-au căsătorit din nou, dar de data aceasta într-un cadru mai special, într-o biserică din Ucraina! Îmbrăcați în straie populare, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-un lăcaș sfânt peste hotare, într-o ceremonie restrânsă dar plină de emoții și iubire.

Adriana Bahmuțeanu pare să fie mai fericită ca niciodată alături de George Restivan, iar acum că s-au căsătorit religios, sunt mai uniți ca niciodată. Cei doi au declarat că petrecerea nunții va avea loc în curând și va fi cu siguranță una de neuitat, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare să vadă imagini de la eveniment.

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cununie.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Îmbrăcați în straie populare, cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit declarațiilor făcute de Adriana Bahmuțeanu, au ales să facă facă acest lucru peste hotare și în semn de protest pentru bisericile care se vor închide, vedeta precizând că slujba lor a fost ultima care s-a rostit în limba română.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat în Ucraina, în semn de protest!

„Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer, mai multe biserici urmează să fie închise, nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

În plus, locul ales de ei pentru a-și face slujba religioasă este unul cu o istorie frumoasă și un mesaj important, întrucât preoții din acea biserică au fost hărțuiți pentru că au refuzat să schimbe rit-ul în cel vechi. Astfel, căsătoria lor nu este doar un simbol al iubirii lor, ci și o declarație de respect pentru tradiții și libertatea religioasă.

”Totul este în progres. După câte am înțeles, lăutarii au vrut să își cumpere intrumente noi. Nu știm data încă, aici în București o să fie. Toate se schimbă de la zi la zi. E ca la nebuni. Noi de abia apucăm să dormim. Eu accept invitație de la oricine, dar la mine este un răspuns de azi pe mâine”, au declarat Adriana și George.

Ce a zis Silviu Prigoană?

După ce a aflat că fosta soție s-a recăsătorit, Silviu Prigoană a transmis un mesaj incredibil, mărturisind că mama copiilor săi este îndreptățită să facă tot ce își dorește cu viața personală, astfel că nu va comenta nimic despre noul ei mariaj.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție.

În consecință, no coment!”, a transmis Silviu Prigoană

În concluzie, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dovedit încă o dată că iubirea adevărată poate învinge orice obstacol și că sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Să le urăm toată fericirea și să-i felicităm pentru această frumoasă căsătorie religioasă!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole